Početak kraja, Iguain odbio Juve! Sledi obračun?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 18.04.2020.
20:29
Izvor: Sportske.net

Neverovatne vesti stižu iz Italije, ali sigurno da je ovo i deo odmeravanja snaga...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Gonzalo Iguain je sada problem za Juventus. Nije tajna da žele da ga prodaju, ali ima ugovor još godinu dana.

Međutim, danas je usledila šokantna vest, Gonzalo Iguain ne želi da se vrati u Italiju. Tačnije on je tražio od kluba da ostane kod kuće i tamo se sprema, a kasnije bi kad dođe odradio karantin 14 dana i onda bio spreman da igra.

Juventus je pozvao sve strance da odmah posle prvog maja dođu u Italiju, čeka ih karantin od dve nedelje, pripremaće se ukupno četiri nedelje, sezona bi trebalo da bude nastavljena krajem maja utakmicama polufinala kupa, a kolo bi trebalo da se igra poslednjeg dana maja.

Iguainovi razlozi su i bolesna majka, on je 19. marta napustio Italiju uz dosta kritika, ali se oglasio njegov brat Nikolas koji je poručio svima da ćute i da je razlog porodična drama. Sada Pipita neće natrag, dok se definitivno ne bude znalo kao počinje prvenstvo, a smatra da bi mogao da trenira i u Argentini.

Baner stoni tenis


Ovo je početak kraja, sasvim sigurno, u Juventusu su mirni, sigurno da će ako se ne vrati Iguaina sačekati drakonska kazna, ali izgleda da je i on svestan da mu do kraja mandata u Juventusu ostaje par meseci, mada ima ugovor još godinu dana i neće ga biti lako prodati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke