Podolski o Vengeru: "Nisam hteo poljubac i cveće, ali makar pozdrav..."

Autor: Beta Beta
petak 09.01.2015.
13:05
Izvor: Beta

Nije se Venger ni pozdravio sa Nemcem.

Beta/AP Photo/ Massimo Pinca
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Fudbaler Intera Lukas Podolski rekao je danas da se trener Arsenala Arsen Venger nije ni pozdravio s njim, kada je odlazio iz londonskog kluba.

Podolski je u utorak debitovao za Inter protiv Juventusa, nakon što je došao na pozajmicu u italijanski klub, pošto je bio nezadovoljan minutažom u Arsenalu.

Bivši fudbaler Bajerna iz Minhena i Kelna ljut je zbog Vengerovog ponašanja prema njemu i ne razume zbog čega nije dobio pravu priliku u Arsenalu.

"Nije mi rekao ništa. Nije me pozvao, nije mi rekao doviđenja. Nije mi potrebno cveće, ni poljubac od njega, već se radi o poštovanju. Za mene je to važno. Uradio sam za klub sve što sam mogao, verujem da nisam uradio ništa loše. Želim Arsenalu i njegovim neverovatnim navijačima sve nabolje u ovoj sezoni, smatram se 'tobdžijom'",
rekao je Podolski, preneli su britanski mediji.

"Ništa od Vengera nisam čuo, ali to je njegov način. Da sam dobio priliku u pet ili 10 utakmica i da sam igrao zaista grozno, onda bih rekao da je pošteno, da nisam dovoljno dobar. Ne kažem da je trebalo da igram u svakoj utakmici, ali nije fer kada klub igra tri utakmice nedeljno, a ti sve tri presediš na klupi", dodao je on.

Podolski je rekao da je bio srećan u Arsenalu i da skor od 31 gola i nekoliko asistencija u 82 utakmice "nije loš".

"Ali, kada ne dobijete šansu ne možete da pokažete šta znate, a u poslednjih pet meseci, jedva da sam igrao"
, rekao je Podolski.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke