Poketino: " Samo 'Ludak' može da zameni Murinja"

Autor: Lazar Mitrović
subota 19.12.2015.
23:59
Izvor: Sportske.net

Menadžer Totenhema smatra da bi njegov 'učitelj' mogao da popuni prazninu u Premijer ligi, koja je nastala nakon odlaska portugalskog stručnjaka.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Očajan strat sezone 'Plavaca', košta je glave Žozea Murinja, pa je  misija odbrane titule u domenu 'naučne fantastike'.

Kao prelazno rešenje, Roman Abramovič je kao 'spasitelja' doveo proverenog menadžera, Gusa Hidinka, koji je već bio u sličnoj poziciji.

Ipak, menadžer gradskog rivala Totenhema, Maurisijo Poketino, smatra da bi njegov bivši trener mogao da zameni Murinja, jer samo on ima snagu da bude Murinjov naslednik u Premijer ligi. Po njegovom mišljenju, liga je izgubila 'najharizmatičnijeg trenera', i da bi jedino Argentinac mogao da ga zameni.

On smatra da bi, ukoliko Marselo Bijelsa, sedne na klupu Svonsija, on mogao da bude Murinjova adekvatna zamena.

On je imao priliku da sarađuje sa popularnim 'Ludakom', kao 14-godišnjak, dok je bio u ekipi Njuvels Old Bojsa.

"Poznajem Bijelsu jako dugo. Od uvek se ponašao prema meni kao da mi je otac, pa zato često kažem da mi je on fudbalski otac", rekao je Poketino.

"Veoma sam iznenađen smenom Murinja. Imali smo zaista dobar odnos, tužan sam zbog njegovog odlaska, i od mene ima punu podršku. On je jedan od najboljih menadžera na svetu", zaključio je Poketino.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Sunday, 20.12.2015
09:39

Nemoj da se salimo. Ako vec nije Murinjo, Simeone ili Pep, ostali su daleeeko ispod njihvog nivoa, ako se uzme u obzir da ce Anceloti preuzeti Bajern.

avatar
PakyCFC
Sunday, 20.12.2015
14:44

Voleo bih Simeonea da vidim kao trenera Čelsija. Svidja mi se njegov stil... frizure xd

avatar
Carina
Sunday, 20.12.2015
16:30

Pa kopi Zoze pejst Colo. To bi bio isti stil, ratnicki, Pep je umetnicki i dodavacki. Ko god od njih dvojice, ne bi niko mogao nista da zameri. Ostali treneri nisu dorasli Celsiju, realno.

avatar
Sunday, 20.12.2015
02:39

Ja se sa ovim slazem Bijelsa bi napravio dar mar sa Celsijem!!!

avatar
EdenHazard10
Sunday, 20.12.2015
02:22

Dosta je visee plakanja za Murinhom. Stvari nisu isle onako kako su trebale i jedino rjesenje je bilo njegov otkaz. Navijaci treba da prestanu da kukaju za njim i da pocnu podrzavati tim i novog trenera. Jedino tako se Chelsea moze vratiti na stare staze.

avatar
Bojan Cvetkovic
Monday, 21.12.2015
14:40

Nerazumem zasto je uvek trener kriv.

avatar
Скаузерлија
Sunday, 20.12.2015
02:16

Много зезнуто питање - Да ли је лакше да се мења пола тима или тренер? Јасно је да половина Челсијевих играча није хтела Муриња на тренерској позицији али да ли постоји слободан тренер који је способнији од Муриња? Абрамович је решио дужности Муриња а време ће показати да ли је био у праву.

avatar
The KING(guapo)
Sunday, 20.12.2015
01:30

Colo SIMEONE je novi trener to je zavrsena stvar,kad zavrsi sezona preuzima Celzi...Murinjo je gotov ide u istoriju ljudi imaju kratko pamcenje nije ni senka onog murnja od pre 7-8 godina.

avatar
Super Frank 8
Monday, 21.12.2015
01:58

Ne dao bog da dodje Colo, igra bi bila veci smor nego kad je bio Mou