Poluvreme - Liverpul bolji, ali Mančester ima za čim da žali!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 17.01.2021.
18:18
Izvor: Sportske.net

Bez golova nakon prvih 45 minuta igre.

EPA-EFE/Michael Regan
EPA-EFE/Michael Regan

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena nema golova u najvećem derbiju engleskog fudbala, s tim što je Liverpul nešto bolji, a Mančester je propustio veliku priliku preko Bruna. 

Oba tima su krenula jako od starta, bilo je čvrstih duela, a na prvu polupriliku čekali smo 17 minuta kada je Šaćiri poslao dobru loptu Maneu, ovaj dodao do Firmina koji šutira pored gola. 

Upravo je Šaćiri sledeći pripretio udarcem sa distance, da bi u 22. minutu pokušao Firmino, izblokirao ga je Lindelof, a potom je probao Salah koji je prebacio gol. 

Veliki pritisak je to bio Liverpula u periodu od 10 minuta, završilo se šutem Šaćirija preko gola. 

Igrao se 34. minut kada je Mančester junajted bio veoma blizu gola, Bruno je izveo slobodan udarac, Alison je samo mogao da gleda, i video je da je lopta završila u gol-autu. Malo je falilo. 

Minut kasnije je uzvratio Liverpul koji je napadao preko Salaha i Firmina, ali je De Hea dobro odbranio.

Očekujemo više od drugog dela igre, makar golove, a za kraj i podatak da je Mančester najduže čekao do sada na udarac ka golu od početka sezone, i to do 34. minuta kada je usledio taj udarac Bruna Fernandeša. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 17.01.2021
18:25

Sansa Fernandesa bolja od svih luzerakih napada, sutiraju cisto da bi sutnuli, tako da su bili bolji za krompir a to ce i dobiti na kraju