Ponosni Montela otkrio zašto igra u ovoj formaciji

Autor: Milovan Longinov
nedelja 15.10.2017.
23:44
Izvor: Sportske.net

Trener Milana je ponosan na svoju ekipu uprkos porazu od Intera u gradskom derbiju.

EPA/RICCARDO ANTIMIANI
EPA/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Fudbaleri Milana izgubili su od Intera rezultatom 3:2, ali je Vinćenco Montela i pored toga je ponosan na svoje igrače.

"Ako budemo igrali sa ovakvim duhom, više nećemo izgubiti. Odigrali smo odlično drugo poluvreme i veoma sam ponosan, pokazali smo dušu Milana, igrali smo onako kako želim da izgleda moj tim. Šteta što nismo osvojili zaslužni bod, ali verujem da smo na pravom putu i veoma sam optimističan", rekao je Montela i potom objasnio zbog čega igra u formaciji 3-5-2 koja se često ispostavila kao pogrešna.

"Ne možemo da igramo u formaciji 4-3-3 pošto igramo na svaka tri dana, a imamo jedino Susa i Bonaventuru na bokovima i oni ne mogu stalno da budu u timu. Takođe, nismo želeli da menjamo naš sistem 3-5-2 zbog Leonarda Bonućija", istakao je Montela.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 16.10.2017
07:44

Mi smo bili odlični u jednom poluvremenu, ali igraju se dva! Ponosan na ekipu, pa šta sad, rezultati su loši, igramo toplo-hladno, vreme je za promenu trenera.

avatar
Čeki
Monday, 16.10.2017
00:12

Hahah nije hteo da menja formaciju zbog Bonucija.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Sunday, 15.10.2017
23:52

Ponosni i nasmejani, e, ljubi ga majka, pravi je Blinki Bil. Mi i ne igramo 3-5-2 vec neke devijacije i abominacije te formacije, a cak i sad si mogao da igras drugacije, trebao si da postavis Susa iza spiceva i napred Silvu i Kutronea, ne pricaj gluposti vec podnosi tu ostavku jednom i za svagda, opet smo potrosili citavo jedno poluvreme igrajuci ogavno, EJ!!! Na kraju krajeva, zbog cega ne igras 3-4-2-1 kada vec neces sa dvojicom u napadu od pocetka, a morao bi tako konacno? Brate moj mili i napaceni, igraj sa Susom poludesno i Bonaventurom ili Turcinom isto tako na onoj drugoj strani, opredeli se za jedan sistem i forsiraj GA UVEK, a ne da neprestano menjas! Moze ova druga verzija...

avatar
INTER DO SMRTI
Monday, 16.10.2017
00:59

Najvise strucnjaka po glavi stanovnika

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 16.10.2017
14:30

Na Fruskoj gori Revolt spava, najmudrija novosadska glava Hahaha

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 16.10.2017
13:56

nece te cuti kao sto nece ni mene....ali da smo zaglibili na startu jesmo....drugi deo tekme je bio ok....samo s previse uskom sredinom se ne moze igrati....ving bekove ne racunam jer od njih nema vajde sem kad se branis...i to pije vodu ako se zadnji vezni spusta kao sto je pirlo radio skoro do stopera.....bilja i kesi previse usko....jedan se krece drugog ni na mapi...nemamo krila koja moramo imati da li u liniji kao klasicna ili kao krilne napadace sto bi znacilo 4-3-3...ali eto nemamo niti jedno od toga a tako smo igrali....msm da se mora vratiti sistem inace smo u kanalu...bolje da leo prilagodi igru timu nego tim njemu....bekovi mogu pa mogu biti ofanzivni i s kontijem ce to i biti.....ako bi odresili kesu za djerara....i pozajmili sebaljosa...imali bi spansku mini koloniju ali.....i rezultate

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Sunday, 15.10.2017
23:49

Ponosni Mentol. Mi i ne igramo 3-5-2 nego neke devijacije te formacije, a cak i sad si mogao da igras drugacije, trebao si da stavis Susa iza spiceva i napred Silvu i Kutronea, ne pricaj gluposti vec podnosi ostavku jednom i za svagda, opet smo potrosili citavo jedno poluvreme igrajuci ogavno, EJ! Na kraju krajeva, zbog cega ne igras 3-4-2-1 kada vec neces sa dvojicom u napadu od pocetka, a morao bi tako konacno? Brate moj mili i napaceni, igraj sa Susom poludesno i Bonaventurom ili Turcinom isto tako na onoj drugoj strani, opredeli se za jedan sistem i forsiraj to, a ne da neprestano menjas!