Ponuda je tu, Poketino ovo ne može da odbije!?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 29.04.2020.
18:06
Izvor: Sportske.net

Neverovatan novac, Argentinac dobio nepristojnu ponudu!

EPA/PETER POWEL
EPA/PETER POWEL

Povezane vesti

Nove vesti iz Engleske.

Izgleda da, iako još nije zvanično preuzeo Njukasl, Bin Salman već kreće u stvaranje velikog tima.

Više puta smo naglašavali da Argentinac predstavlja prvi izbor, a glavni cilj je da njegovim angažovanjem klub dobije na ozbiljnosti, odnosno da bude u stanju da posle dovođenja Poketina privuče i svetske zvezde.

Engleski mediji tvrde da je ponuda na stolu i da Poketino bolju neće dobiti.

U pitanju je 23 miliona evra godišnje bruto, odnosno nešto preko 13 miliona, što će značiti da Poketino postaje treći najskuplji, odnosno najplaćeniji trener današnjice.

Ispred njega bi bili samo Simeone i Gvardiola.

Ako prihvati, ovo bi bilo olakšanje i za Totenhem na čijem je platnom spisku i gde i dalje moraju zbog smene da mu isplaćuju 10 miliona godišnje.

Baner live stream


Poketino nema mnogo izbora, kako smo rekli sve velike klupe su zauzete, odbio je navodno Arsenal, čekajući Junajted posle smene, jesenas, ali Solskjer ostaje na klupi.

Njukasl je manje zvučno ime od Totenhema, ali svakako da je među sedam ili osam najboljih klubova u Engleskoj, a navijačima na severu gotovo da nema premca.

Sada je sve na čoveku iz Santa Fea, kandidati su, ako on odbije, Maks Alegri i Portugalac Žesus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 29.04.2020
19:48

Hahahaha, koja se nemoze odbiti, pa on ima deset miliona za godinu i to neto iz Totenhema, po ugovoru koji mu vazi do 2022, nije valjda lud da radi za tri miliona vise? Posto deset ima a ne radi nista i sedi kuci sa porodicom!

avatar
Wednesday, 29.04.2020
18:56

Poketinu bi najbolje odgovarao Atletiko kad Simeone ode.

avatar
Wednesday, 29.04.2020
18:17

20: Mancester Junajted, Liverpul, Arsenal, Everton, Aston Vila, Totenhem, Celzi, Mancester Siti, Njukasl, Lids, Sanderlend, Sefild Junajted, Sefild Vendzdej, Derbi, Portsmut, Lester, Vest Hem, Notingem Forest, Blekburn, Vulverhempton.

avatar
Fan Celsija
Wednesday, 29.04.2020
20:12

Totenhem, koji od 1984. nije ozbiljnu titulu osvojio i koji je posljednji put bio prvak Engleske 1961. godine ti je ispred Čelsija? A Vest Hem koji nikad nije bio prvak Engleske ti je ispred Njukasla?

avatar
Thursday, 30.04.2020
08:26

Kako je Vest Hem ispred Njukasla? :-D Nije ovo striktno poredjano po broju titula, samo do Aston Vile (zajedno sa njom) sam se drzao tog kriterijuma, bilo je bitno da napisem za kojih dvadeset engleskih klubova mislim da su najvecih 20 i da bi recimo mogli da cine Premijer ligu...