Posledice su jasne, u Barsi stopirano sve!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 25.01.2021.
20:23
Izvor: Sportske.net

Ništa od pojačanja, ništa ni od prodaje.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Barselona će u 2021. godini proći kroz gore stvari nego u 2020.

Finansijski izveštaji su otkrili da Barselona duguje preko milijardu evra, te da četvrtinu od toga mora da pokrije do 30. juna kako ne bi bila u problemu sa finansijskim fer plejom.

Praktično, postalo je odmah jasno da privremena uprava neće imati mogućnost da realizuje bilo kakve dolazeće transfere do kraja januarskog prelaznog roka, ali je Ronald Kuman stopirao i odlaske.

On je na poslednjem sastanku poručio da nakon Karlesa Alenje, niko više ne sme da napusti klub, ukoliko se ne dovede potencijalna zamena. Najbliži odlasku bio je Žunior Firpo, ali će sada i on ostati da greje klupu Albi i da igra kup utakmice.

Jedno se sada samo zna - Barsa će dovoditi samo igrače koji će na leto biti slobodni, jer novca za obeštećenje neće biti. Srećom, tu su baš i mete koje želi Kuman, baš kao i manje-više svi predsednički kandidati - Erik Garsija je već dogovoren, a tu su i Vajnaldum, Depaj, Aguero, dok je izvesno da će Real Madrid ukrasti Davida Alabu, koji takođe  postaje slobodan na leto.

Nova uprava će najverovatnije biti izabrana 7. marta, ako i tada ne odlože izbore, kao što su i 24. januara pozivajući se na koronavirus i haotičnu situaciju u Kataloniji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 26.01.2021
00:24

Juce smo citali da barca nece moci da prodaje ni da kupuje, zbog dugova i krize, a danas isto tako da barca nece moci da kupuje ni da prodaje, zbog ogromnih dugova! Ali kad sam procitao u spanskim medijima, barca je da u krizi ali ne u nekoj znatno vecoj, od Reala, PSG, Bajerna i tako dalje, cak mnogi drugi klubovi jos nisu predali obracune iz predhodnih godina! Barca duguje neto oko 488 miliona, real oko 330 miliona, PSG oko 204 miliona! Tako da barca kakvu je predhodnu upravu imala i ne duguje previse od ostalih! Za to da Barca nece moci da kupuje i da prodaje, znalo se zato sto ova privremena uprava nije ovlascena za sve to, mora se ceka leto i da dodje novi predsednik kluba i da on resava sve te probleme! Da barca duguje, ali barca ima igrace koje moze da proda i da deo duga vrati, a moze da se desi da virus prodje i da publika opet krene?

avatar
P.S.
Monday, 25.01.2021
20:54

Situacija dobija neočekivani obrt. Do juče smo čitali da Barsa neće moći da kupuje niti prodaje iz najmanje dva razloga (izbori i lova), međutim danas eto čitamo da ipak neće moći ni da kupuju ni da prodaju. :d