Poznat tim sezone u Francuskoj, nije bilo dileme oko toga ko je bio najbolji!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 19.05.2019.
23:35
Izvor: Sportske.net

Najviše igrača iz redova aktuelnog šampiona.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Spuštena je zavesa na još jednu sezonu u francuskoj Ligi 1.

Dileme oko pitanja prvaka praktično da nije ni postojalo od samog početka sezone, Pari Sen Žermen je opravdao ulogu favorita i ubedljivo bio ispred svih konkurenata.

Najveće iznenađenje priredio je Lil koji se nakon kriznih godina vratio u Ligu šampiona, dok je sezona uspešna i za Strazbur koji je osvojio Kup Francuske.

Stoga je i logično da u timu sezone svoje mesto zauzme čak šestorica fudbalera tima iz prestonice, po dvojicu predstavnika ima Lil i Lion, dok je mesto desno beka zauzeo fudbaler Strazbura.

Za najboljeg fudbalera Lige 1 proglašen je sjajni Kilijan Mbape koji je odličnu formu sa Svetskog prvenstva u Rusiji nastavio na terenima širom Francuske.

Ovako to izgleda na terenu, da li se slažete sa izborom?

Majk Manjan (Lil) - Ferlan Mendi (Lion), Tijago Silva (PSŽ), Markinjos (PSŽ), Keni Lala (Strazbur) - Marko Verati (PSŽ), Tanži Ndombele (Lion), Anhel Di Marija (PSŽ) - Nejmar (PSŽ), Kilijan Mbape (PSŽ), Nikolas Pepe (Lil).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GoHard
Monday, 20.05.2019
03:43

Mbape najavio moguci odlazak u "novi projekat", ko ima novi projekat za rekonstrukciju trenutno hmmm njegov idol Zidan. :)