Preokret na pomolu, šokantan potpis Obamejanga?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 28.04.2020.
14:57
Izvor: Sportske.net

Ovome se mnogi nisu nadali.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Nedeljama već engleski mediji bruje o odlasku kapitena Arsenala Pjer-Emerika Obamejanga iz kluba.

"Tobdžije" će biti primorane da prodaju, međutim sada je pojavila mogućnost za veliki obrt kada je u pitanju napadača iz Gabona.

Sport prenosi da bi Obamejang mogao da prouži ugovor sa Arsenalom.

Napadač ima 30 godina i važeći ugovor do leta 2021. godine, londonski klub je navodno istakao cenu od 60 miliona evra, no čini se da je napravljena finansijska konstrukcija za ostanak ponajboljeg igrača u timu.

Zainteresovanih klubova ima širom Evrope, od najjačih engleskih klubova preko Barselone, Intera...

Ipak, čini se da ni fudbaler neće forsirati odlazak iz sredine u kojoj je došao do kapitenske trake, a sve bi trebalo biti jasnije predstojećeg leta.

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bocevski12
Tuesday, 28.04.2020
21:18

Не ми изгледа дека човеков е пред идење од Арсенал

avatar
Bocevski12
Tuesday, 28.04.2020
21:15

https://www.instagram.com/p/B_FhxWUHhXI/?igshid=11ena8ol0hgpf

avatar
StefanK
Tuesday, 28.04.2020
15:15

Malo ga preteraste sa nama..Napraviste od Arsenala klub koji nema pare ni za sta i kao da smo blizu bankrota, a ne jedan od manjine klubova koji mislim da ima ciste knjige..Mislim cinjenica je da slabije ulazemo i sve ali imam osecaj da sve sto napisete nekako pisete da potcenite Arsenal kao klub sto mi je malo trulo iskreno..Prosle godine isto svasta ste pisali pa smo dali velike pare za Pepe-a..Tako da polako, ovo je sad sve pogodilo ali je cinjenica da imamo pare, ne kao neki klubovi ali uz mlade igrace i ako se rasprodaju pojedinci moze da se napravi fina rekonstrukcija sa Artetom. Ali sta ce i kako ce biti videcemo, ako ostane Auba onda verujem da ce mu biti obecano da ce se klub pojacati ali otom potom, a do tad malo postovanja, ne samo prema Arsenalu nego za sve klubove jer su svi jednaki kada se pise o njima, sad neki sto imaju vise para i navijaca, drugi manje to je nesto drugo.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 28.04.2020
17:13

Bas tako, Arsenal i Barcelonu razapinjase, samo sto nisu objavili da su bankrotirali, Arsenal kupuje i menja igrace ko i svaki drugi, Barca isto tako, ali oni i dalje o njima sve naj gore po finansijkoj temi! Arsenal ima igrace za prodaju tako i barca i oni imaju i pare, ali neko ih nevoli forsira lose vesti o ta dva kluba! Na primer napadaca Arsenala Obamejanga su svakom klubu prodavali, eto on ce da produzi ugovor! Tako da sve ovde sto pise je NULA posto tacno!