Primera - Atletiku dosta petnaest minuta

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.09.2018.
23:59
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Atletiko Madrida lako su izašli na kraj sa novajlijom u ligi. “Jorgandžije” za petnaest minuta postigle tri gola, Ueska vezala četvrti poraz.

EPA-EFE/Manuel Bruque
EPA-EFE/Manuel Bruque

Povezane vesti

Šesto kolo španske Primere počelo je trima utakmicama koje su igrane u utorak uveče. Ranije tokom večeri fudbaleri  Espanjola pobedili su na svom terenu Eibar sa 1:0. Jedini gol na meču postigao je Mario Ermoso u 68. minutu.

Espanjol je upisao treću pobedu od početka šampionata i ima deset bodova, dok je Eibar pretrpeo treći poraz i ostao je na sedam osvojenih bodova.

Real Sosijedad i Rajo Valjekano odigrali su nerešeno (2:2), dok je Atletiko Madrid upisao očekivan i ubedljiv trijumf nad novajlijom u ligi.

Ekipa Dijega Simeonea savladala je Uesku sa 3:0 (3:0) i tako vezala drugu pobedu u Primeri, a u isto vreme stigla do treće pobede.

Sav posao “Jorgandžije” su obavile u periodu od 16. do 33. minuta u prvom delu igre. Antoan Grizman, Tomas i Koke postigli su po gol i tako rešili pitanje pobednika nakon pola časa igre.

Atletiko Madrid sada zauzima treće mesto na tabeli sa 11 osvojenih bodova, jednim više u odnosu na Alaves koji ima meč manje.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke