Primera - Dmitroviću bod u derbiju Baskije, Aspasova nula u Valjadolidu!

Autor: Stefan Matić
sreda 17.06.2020.
21:27
Izvor: Sportske.net

Podela bodova na oba meča.

EPA-EFE/Javier Etxezarreta
EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Povezane vesti

Preokreti u Eibaru, domaćin ipak prekida seriju poraza sa bodom i rezultatom (2:2), Aspas veliki tragičar protiv Valjadolidu posle promašenog penala (0:0).

Eibar 2:2 Atletik Bilbao


U Eibaru prvi su poveli gosti i to u osmom minutu. Sudija svira penal za Bilbao posle igranja rukom, VAR je potvrdio, Raul Garsija ne prašta.

Vođstvo gostiju nije potrajalo dugo, Kike izjednačuje u 19. minutu odličnim udarcem glavom na 1:1.

U drugom poluvremenu još jedan penal, ali ovog puta nad Eskalanteom. Ponovo je konsultovan VAR, te je Oreljana preokrenuo i doveo domaće u prednost sigurnom realizacijom najstrožije kazne. Igrao se 78. minut 2:1 za Eibar.

Kao u prvom delu igre prednost nekog tima je kratkog daha, centaršut Garsije koristi Viljalibre za 2:2 u 81. minutu, što i postavlja konačni rezultat.


Valjadolid - Selta Vigo 0:0

Jedan od derbija druge polovine tabele je bio mnogo značajniji za goste koji su tek na 17. mestu. Gosti su i bili agilniji, ali Masip je bio odličan na golu domaćina.

Branio je šuteve Olaza, Smolova u prvom delu igre. U nastavku se sve svelo na Aspasa, Španac je u par situacija bio opasan, imao je i penal za pobedu dvadesetak minuta pred kraj meča, ali Masip brani slab šut napadača.

Do kraja je ostal 0:0, Selta će imati turbulentnu završnicu.



     
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke