Primera - Na Nou Kampu kao nekada, Barsina "petarda" i Mesijeva magija!

Autor: Ivan Cvetković
subota 13.02.2021.
22:50
Izvor: Sportske.net

Sjajan meč Argentinca.

 EPA-EFE/Andreu Dalmau ↑ collapse
EPA-EFE/Andreu Dalmau ↑ collapse

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone savladali su Alaves na Nou Kampu rezultatom 5:1 u okviru 23. kola španske Primere.

Domaćin je stigao do vođstva u 29. minutu golom Trinkaoa, da bi sedam minuta kasnije gol Mesija bio poništen zbog ofsajda.

Sve je bilo čisto u prvom minutu nadoknade kada je Argentinac uzeo stvar u svoje ruke, posle solo-prodora stigao je na nekih 20-ak metara i sjajnim pogotkom na prvu stativu matirao Pačeka.

Smanjio je Alaves u 57. minutu preko Riohe, ali je sve bilo rešeno kada su Katalonci u razmaku od šest minuta postigli čak tri gola.

Prvo je u 74. pogodio Trinkao, da bi samo minut kasnije Leo Mesi ponovo imao svoju minijaturu - prodor i bomba sa nešto više od 20 metara.

Konačan rezultat postavio je Žunior Firpo u 80. minutu meča.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Saturday, 13.02.2021
23:11

Očekivana pobeda Barse, možda ubedljivija nego što smo očekivali, ali ni ona nije mogla da se završi bez gola u mreži Ter Štegena. Ako omane Umtiti tu je neki Moriba, ako nema njega tu su Lengle, Mingeza, Dest... neko mora. Između ostaloga to je jedan od bitnijih razloga zašto su timovi poput Alavesa, Betisa, Elćea, Granade itd. krajnji dometi ove Barse.

avatar
Don Andres
Saturday, 13.02.2021
22:55

Jes alaves dosta slab ali riki i pedri kad igraju zajedno ta lopta tako lagano cirkulise, tako je brza tranzicija i dobar presing. Zaista podsjecaju na cavija i iniestu. Nevidjeni talenti na tim pozicijama u danasnjem fudbalu.