Primera - Real izbacio komšije u Segundu, ni Jović ne "pomaže", Hetafe i Maksimović tragičari večeri!

Autor: Stefan Matić
nedelja 19.07.2020.
23:07
Izvor: Sportske.net

Odigrani su svi mečevi 38. kola španske lige.

AP Photo/Bernat Armangue
AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti



Atletiko Madrid - Real Sosijedad 1:1


"Jorgandžije" su slavile minimalnim rezultatom, savladani su gosti iz Sosijedada sa 1:0 golom Kokea na isteku pola sata igre. Januzaj donosi veliku radost gostima, Belgijanac vara Oblaka i donosi bod koji znači i Ligu Evrope!

Espanjol - Selta Vigo 0:0

Prežaljeni Espanjol je dočekao goste iz Viga koji ipak završavaju na mestu iznad zone ispadanja, pre svega zahvaljući Real Madridu i njihovom trijumfu nad Leganesom.

Granada - Atletik Bilbao 4:0

Granada je očitala bukvicu Baskijcima, golove za domaće su postigli Roberto Soldado u prvom a Puertas, Fernandez i Montoro u drugom delu igre za ubedljiv trijumf i plasman u Ligu Evrope naredne sezone za mesta broj šest.

Leganes 2:2 Real Madrid

Leganes se vraća u Segundu, iako su domaći puleni pružili dobar otpor Real Madridu. Madriđani su poveli golom Serhija Ramosa posle asistencije Iska da bi nadu Leganesa doneo Gil golom u nadoknadi prvog dela igre.

Ipak Asensio još jednom koristi asistenciju Iska i vraća prednost od jednog gola u 52. minutu. Za Madriđane je nastupio i Luka Jović od 62. minuta. Leganes dolazi do 2:2 golom Asalea u 79. minutu. U završnici smo mogli videti i penal za Leganes, VAR je utvrdio da kontak Jovića sa loptom nije bio dovoljan za penal.


Levante - Hetafe 1:0

Tim Nemanje Maksimovića je verovatno i najveći tragičar poslednjeg kola Primere. Gostima su poništena dva gola zbog VAR odluke, Haime Mata je čak promašio i penal u 71. minutu.  Levante je slavio golom u dubokoj nadoknadi, strelac je Koke.

Bod Sosijedada u Madridu znači Hetafe ostaje bez Evrope.

Osasuna - Majorka 2:2

Majorka se oprostila bodom od Primere na gostovanju, a u jednom trenutku su i vodili. Domaći su poveli preko Adriana u 21. minutu da bi gosti uzvratili preko Agbenjenua krajem poluvremena. Povela je Majorka sa 2:1 golom Budimira u 65. minutu, ali Perez ekspresno izjednačuje na 2:2 u 68. minutu. 

Hoze donosi prednost domaćima golom u 91. minutu, ali je ubrzo i poništen posle VAR konsultacija.

Sevilja - Valensija 1:0

"Slepi miševi" završavaju sezonu na 9. mestu, Sevilja je slavila sa minimalnim rezultatom zahvaljujući golu Reguilona u drugom poluvremenu.

Real Madrid je šampion Primere, u LŠ će još nastupiti Barselona, Atletiko Madrid i Sevilja. U Ligu Evrope idu Viljareal, Granada i Real Sosijedad. U Segundu ispadaju Leganes, Majorka i Espanjol.
      
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Monday, 20.07.2020
14:09

Ova pljačka Leganesa je prema unapred sklopljenom i plaćenom dogovoru. Niti je Perez mogao da zna da li će titula biti opljačkana 2-3 kola pre kraja ili u poslednjem kolu, niti ga je to zanimalo, jednostavno je uplatio za sve od restarta do kraja sezone, a Leganes je samo kolateralna šteta.

avatar
Jagger86
Monday, 20.07.2020
10:38

Kriminalna VAR odluka, ako ono što je uradio Jović nije penal , ne znam šta je ?!

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 20.07.2020
02:10

Opljackan Leganjes za penal to je definitivno,da je bilo obrnuto svirali bi onako nesto dva puta.

avatar
Mirjevac
Monday, 20.07.2020
00:47

Nje real njih izbacio, vec su to sudije i Var uradile u korist reala! Da nije bilo sudija i VAR, real bi mozda sad bi treci, citao sam izjavu Klementea, koji je trenirao reprezentaciju srbije, on sad trenira neki klub u trecoj ligi! On kaze da su realu pomogli sudije i Var, predsednik LaLige je realov covek i mnoge sudije i one iz Vara su isto realovi! Rece Klemnte da taj Predsednik La Lige rece da se nemoze dati na sud ili neku reviziju, sta je tuje i real eto prvak spanije! Mislim da se onaj nekadasnji trener srbije zove Klemente?

avatar
MunzeKonza
Monday, 20.07.2020
09:34

Hahahhahahahahahahah, hahahhahahahhahahhahah... Boli Realova titula? Hahahhahahahhahahahahha.

avatar
MunzeKonza
Monday, 20.07.2020
21:13

Ko o cemu, Barsini navijaci o sudijama... Hahhaa, zaboravlja se kako je Barsa osvajala trofeje i zasto je u svetu poznata kao Uefalona... Istina je da sudije guraju i Barsu i Real, samo sto navijaci Barse mnogo kukaju kada Real osvoji nesto, a o Barsinim pokradenim trofejima cute. Kratkog li pamcenja...

avatar
Mirjevac
Monday, 20.07.2020
14:58

Boli istina, sve se zapisuje ko je i sta i kako osvojio! Za realove kupovine trofeja vec je upisano u istoriu fudbala! Real umesto da osvaja trifeje igrom za njega to rade sudije !

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 19.07.2020
23:41
avatar
Don Carlo
Sunday, 19.07.2020
23:13

Za nevjerovati je koliko je Leganes nesposoban, pa samo je trebalo da šutnete u okvir gola. Poslednji napad, ide kontra 7 na 3 i opet ne umiju

avatar
Mirjevac
Monday, 20.07.2020
00:49

I da su znali sutnut, tu su sudije i Var koji ce sve to da zavrse u korist reala, kao sto je i bilo, bio penal a sudija nije dosudio! Ponavljanje penala Benzeme na predposlednjoj utakmici i to ponavljanje penala kojeg nije ni bilo, to je bilo protiv Viljarel! Sta reci, doslo je vreme jebes dobre igrace vazno je imas sudije i var u tvoju korist i eto ti prvak spanije!

avatar
MunzeKonza
Monday, 20.07.2020
09:36

Barsa najbolji tim na svetu, sudije ne daju da osvoji titulu u Spaniji, Uefa ne dozvoljava da osvoje LS... Bla bla bla. Kme kme kme...

avatar
Don Carlo
Monday, 20.07.2020
09:16

Zasto da se svira Realu ? Treba mu za titulu ??? xaxaxaxaxa e pa nevjerovatno zaista. Nijesi gledao meč, trebao je Leganes da sutne u okvir gola i dali bi gol, uostalom zato je Areola i branio jer bi Kurtoa u tom slucaju pokvario skor. Ali u pravu si ti, sudija bi svirao u korist Reala, e pa nevjerovatno zaista