Primera - Real otežao život "Žutoj podmornici", proradio Marijano

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.05.2019.
18:14
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri madridskog Reala slavili su na "Bernabeu" protiv ekipe Viljareala, u okviru 36. kola Primere.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Izabranici Zinedina Zidana su slavili na svom stadionu protiv posrnule "Žute podmornice" sa 3:2 (2:1), iako u timu nije bilo Ramosa, Modrića, Benzeme i Bejla.

Poveli su "Los Blankosi" već u drugom minutu, smušena reakcija odbrane Viljareala, Brahim Dijaz je naterao Kazorlu na grešku, Marijano je pokupio loptu i smestio je iza leđa Fernandeza za 1:0.

Nije se dugo čekalo na odgovor gostiju, igrao se 11. minut, gotovo identična situacija, Gonzales Soberon krade loptu fudbalerima Reala, prosleđuje je Morenu, a iskusni napadač matira Kurtou za 1:1.

Vratio je Real prednost u 40. minutu, kratko su izveli korner sa leve strane, Marselo je ubacio loptu pred gol gostiju, najbolje se snašao Valjeho, koji dolazi do lopte i rutinski matira Fernandeza za 2:1.

Otišlo se sa tim rezultatom na odmor, da bi nakon četiri minuta igre u nastavku Real došao i do trećeg pogotka.

Lepa akcija, lopta je došla do Karvahala na desnoj strani, ovaj je na daljoj stativi proigrao Marijana, koji trese mrežu Viljareala po drugi put na utakmici za 3:1.

U nastavku je Fernanez uspeo da ukroti pokušaje Brahima Dijaza i Marsela, da bi u 77. minutu Čukvueze bio u dobroj prilici da smanji prednost "Los Blankosa", ali je tukao pored leve stative.

U četvrtom minutu nadoknade Kosta je smanjio na 3:2, ali je bilo kasno, Real je slavio bez nekoliko važnih igrača.

I dalje su Madriđani treći sa 68 bodova, Viljareal 15. sa 40, imaju pet više od Valjadolida, koji je prvi ispod crte i ima utakmicu manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke