"Prštalo" u derbiju pod "Lanternom", pobednika nema!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 25.11.2018.
22:20
Izvor: Sportske.net

Golovi postignuti u prvih 20 minuta, ali daleko od toga da nije bilo zanimljivo u nastavku.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Kao i uvek u "Derbiju dela Lanterna" stadion Luiđi Feraris je bio ispunjen do poslednjeg mesta, a pobednika nije bilo, 1:1 (1:1).

Igrao se 8. minut kada smo videli prvi gol na utakmici, Sampdorija je kružila oko kaznenog prostora domaćina, Ramirez je uputio veoma oštar centaršut, tamo se našao iskusni Kvaljarela i poslao je loptu u mrežu za 0:1.

Đenova je bila bolji rival u prvom poluvremenu, imali su više šansi, odmah nakon gola Kvaljarele su preuzeli terensku inicijativu i krenuli ka golu Sampdorije.

Darko Lazović je bio danas jedan od najagilnijih i najboljih u redovima Đenove, pravio je ozbiljne probleme Sampdoriji.

Do izjednačenja domaćin u ovom meču stiže u 17. minutu, tada je Pjatek oboren u kaznenom prostoru od strane golmana Audera, sudija Doveri pokazuje na belu tačku, a upravo je Poljak preuzeo stvar u svoje ruke i ponovo izbio na čelo liste strelaca u Seriji A.

Mogla je Đenova do kraja poluvremena da postigne i više golova od jednog, jednostavno nisu imali ni sreće u pojedinim trenucima utakmice.

U nastavku žestoka borba, igralo se na sredini terena, seckala se igra i nije se dozvoljavalo protivniku da lako stigne do kaznenog prostora.

Ostalo je 1:1, miroljubiv rezultat, ali rekli bismo da su u Sampdoriji nešto zadovoljniji nakon razvoja situacije na terenu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dax89
Monday, 26.11.2018
11:36

Ovaj Pjatek je igracina. Brz, mlad zna da se pozicionira i sto je najbitnije ima prostora da napreduje i postane jedan vrsni cf. Jos kada bi ovi iz Celzija imali sluha da ga dovedu umjesto Morate(coveka rodjenog u ofsajdu).