Razbesneo se Nejmar senior, nije mu lako!

Autor: Nikola Miloradović
subota 26.01.2019.
11:40
Izvor: Sportske.net

Nakon nove povrede njegovog sina, prekipelo mu je.

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Jedna od najvećih fudbalskih zvezda današnjice svakako je napadač Pari sen Žermena Nejmar.

Ipak, iako je strašno nadaren, Brazilac je donekle uspeo da ukalja svoje ime prečestim simuliranjem.

Neretko se dešava da, kao recimo protiv Srbije na Mundijalu u Rusiji, kada se kotrljao u nedogled nakon jednog starta, preglumi u pokušaju da iscenira prekršaj, zbog čega je često bio na udaru.

Činjenica je ipak i da ga protivnici ne štede, posebno od kako je stekao reputaciju "glumca među fudbalerima".

Tako je bilo i u utakmici kupa Francuske, koju je PSŽ dobio sa 2:0, kada je Nejmar zbog povrede članka morao da napusti teren.

Rivali iz Strazbura tvrde da su oštri startovi posledica njegovog ponašanja na terenu, više o tome mogli ste da čitate OVDE.

Članak koji je povredio protiv Strazbura, već je povređivao pred Mundijal prošle godine, kada je propustio završnicu sezone i u domovini se oporavljao kako bi pomogao svojoj reprezentaciji u Rusiji.

Njegovom ocu je prekipelo zbog nove povrede i zbog konstantnih napada na Nejmara juniora, pa je odlučio da se oglasi na društvenim mrežama.

U podugačkoj objavi dotakao se starta Kamila Zunige u četvrtfinalu Mundijala 2014. godine, zatim i gaženja od strane Migela Lajuna na minuloj planetarnoj smotri, dok je Nejmar bio van igre.

Dotakao se i poslednje povrede protiv Strazbura i ne može da veruje da ga kad god padne, smatraju ga padavičarom i doživljava strog tretman.

"Je l ne smemo da driblamo? Nemamo pravo da imamo talenat? Pa on se ponekad zanese.

On veruje da pojedini mediji namerno insistiraju na ovim stvarima kako bi prodavali taj problem.

Ali kao i uvek, život ide dalje, pa i fudbal, a štreberi u službi, koji sebe nazivaju fudbalskim ekspertima, će nastaviti da sa svojom anketom, pitajući se da li Nejmar zaslužuje da bude sankcionisan
", napisao je Nejmar senior.

Za kraj, upozorio je sve šta ih čeka ako sa ovim trendom nastave.

"Budite spremni, jer, kao i uvek, on će se vratiti još jači", zaključio je otac zvezde Pari sen Žermena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Saturday, 26.01.2019
19:50

Sto igra kup utakmice je pravo pitanje?

avatar
El Nindža
Saturday, 26.01.2019
15:25

Ljudi kukaju kako više u fudbalu nema magije koju je Ronaldinjo pokazivao, zato pustite čoveka da dribla

avatar
Skontov
Sunday, 27.01.2019
22:36

Nije problem sto dribla, neka dribla jos vise, ali kada si vidjeo Ronaldinja da se prevrce 30m po terenu. On kao da hoce za svaki faul nad njim da se dobije crveni karton.

avatar
Brazilero11
Thursday, 31.01.2019
02:54

Pa kakve veze ima to sto se prevrce po terenu? Sta oni ga ne udare pa se on prevrce sam ili ? Da li ti osjetis kad njega udare i znas kakva mu je osjetljivost na bol?

avatar
Skontov
Monday, 28.01.2019
22:27

Pa naravno da najbolje najvise napadaju. To je bilo uvjek tako a tako ce biti i u buduce. Oni su najveca prijetnja i imaju navise loptu kod sebe. A i samo driblanje te tjera da ga fauliras sto oni najvise i rade. Ali nikada se najbolji nisu ovako valjali samo da bi iscenirali da je svaki faul nad njima za crveni karton.

avatar
Mirjevac
Monday, 28.01.2019
01:52

Dali si ti primetio ili vido da sve naj bolje igrace tuku, Mesija tuku i to bas tuku, Ronalda isto tako, gledam veceras Juve protiv Lacija Ronalda tuku i to dobro, tako i Nejmara tuku i to dobro! Nisu svi igraci isti neko stoji na nogama neko pada, eno Mesija i ako je mali i slab ali on ne pada cvrst je, dok eto Nejmar je takav kakav je i pada!

avatar
Japanac
Saturday, 26.01.2019
14:48

A kad se ikad vratio jaci?

avatar
Mirjevac
Saturday, 26.01.2019
20:21

Zar se nije vratio jaci posle one povrede pred svetsko prvenstvo, i ako nije do kraja ozdraveo on je zaigrao za svoju drzavu, i kasnije zaigrao i za svoj klub PSZ i pogledaajte gde je na tabeli PSZ i sa koliko bodova je u prednosti, znaci da se vratio jaci, da narvno da nije sve to onn sam ostvario da PSZ bude tu gde jje ali vecini je sam zasluzio! Zato bravo za Nejmara i da se brzo vratis na teren i da se vratis u Barci gde su te respektovali i u basci i u celokj spaniji gde su te mnogo manje povredjivali!

avatar
Japanac
Sunday, 27.01.2019
14:18

Vratio se jaci na SP... da bilo je 1000 klipova kako simulira i kako ga deca imitiraju i padaju po terena sirom sveta...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 26.01.2019
12:41

Za gazenje Lajuna je samo simulirao