Realu dovoljno pola sata, Dmitrović tri puta vadio loptu iz mreže

Autor: Milovan Longinov
nedelja 14.06.2020.
21:24
Izvor: Sportske.net

Madriđani rešili Baskijce u prvom poluvremenu, trka se nastavlja.

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida pobedili su ekipu Eibara rezultatom 3:1 (3:0), u 28. kolu La Lige.

Real Madrid je pitanje pobednika rešio u prvom poluvremenu, kada je postigao tri pogotka, u periodu od četvrtog do 35. minuta. Strelci su bili Toni Kros, Serhio Ramos i Marselo, dok je Eibar preko Bigasa u 60. postigao počasni pogodak.

Najviše kontroverzi izazvao je prvi gol, kada je posle 182 sekunde igre, Toni Kros postigao evrogol, ali je prethodno Karim Benzema bio u sumnjivoj situaciji, no, ljudi iz VAR sobe su javili da je sve regularno, pogledajte više OVDE.

Posle pola časa igre, videli smo školski primer kontra napada Reala, loptu je ukrao Ramos i usprintao do protivničkog gola, ispred kog ga je nesebično kao na tacni spojio Eden Azar - 2:0.

Sedam minuta kasnije, Marselo je raspalio po lopti i pogodio malu mrežu nemoćnog Marka Dmitrovića za nedostižnih 3:0.

U drugom delu igre, tempo igre je znatno opao, Zidan je najpre uveo Mendija umesto Karvahala, a na isteku sata igre napravio je i trostruku izmenu, pošto su ušli Bejl, Vinisijus Žunior i Militao, umesto Rodriga, Azara i Ramosa.

Prethodno je Eibar postigao počasni pogodak, pošto je Bigas iskoristio asistenciju De Blasisa za 3:1.

U poslednjih pola sata, gotovo da nismo videli ništa zanimljivo, Real se usresredio na odbranu rezultata, čuvanje lopte i štednju energije za izazove koji slede, dok je Eibar bio nemoćan da ozbiljnije pripreti Kurtoi.

Real je ovim trijumfom zadržao korak za vodećom Barselonom, koja ima dva boda više, dok Eibar i dalje strahuje za opstanak, pošto je na samo dva boda iznad Majorke koja je ispod crte.

Baner


   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Monday, 15.06.2020
09:37

jos jedna besana noc za nas fanove Messija. :D

avatar
Badr Hari
Sunday, 14.06.2020
22:59

Ne treba Realu ni pola sata, dovoljan im je gol iz čistog ofsajda protiv timova poput Eibara.

avatar
Covek Sismis
Monday, 15.06.2020
09:37

@ Hajde ne ke.njaj nje pristojno. Nije bilo nikakvog odsajda, SK je par puta vracao snimak i prikazao VAR liniju koja dokazuje da Benzema nije bio u nedozvoljenoj situaciji. Sem toga Real je postigao jos 2 gola, tako da 1 gol ne mijenja sustinu...

avatar
Covek Sismis
Monday, 15.06.2020
11:47

@Badr A tebi ne treba ni 3 sekunde da "lupis" glupost koja nama normalnim ljubiteljima fudbala sluzi za zajebanciju danima... Samo tako nastavi, mjesto prvog klovna ti nece biti ugrozena...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 14.06.2020
22:32

Kada Eden je zdrav nema mu ravnog.

avatar
Offside
Sunday, 14.06.2020
21:51

Meni nije jasno od cega je ovaj Azar?Decko je ODMAH po zavrsetku meca stavio led na zgol uz bolnu grimasu,jos samo fali da se ustanovi da je opet povredjen...Utakmica odigrana dosta korektno i disciplinovano,sve pohvale za igrace sto su ovako odigrali i posle duge pauze!

avatar
GoHardV3
Sunday, 14.06.2020
23:18

Dobio je 4 udarca u nogu, preopterecenje. Mnogo puta je i Ronaldo pravio grimase na tribinama pa nije bio povredjen.

avatar
Mirjevac
Monday, 15.06.2020
00:13

Hazar je ispusena lula, on je istroen igrac, koji je dosou real da zaradi jos koju kintu i da se upise da je igrao u real! Hazar se istrosio u Celsi, u engleskoj ligi je vrlo tesko da se igra, jaka liga tvrada i grub igra, a on je omanji igraca koji je morao sve da da od sebe da bi odigrao takvu igru, i tu se on istrosio, nece on previse doprineti realu!