Red dobrih, red loših vesti za "Bjankonere"

Autor: Stefan Matić
sreda 05.06.2019.
23:34
Izvor: Sportske.net

Defanzivac nikako da sastavi par utakmica, povreda ponovo problem.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U Torinu su danas mešovita osećanja. Početkom dana je stigla loša vest iz kampa "Azura".

Reprezentacija Italije se sprema za nastavak kvalifikacija za predstojeće Evropsko prvenstvo, ono što je sigurno je to da Leonardo Spinacola neće nastupati naredni period pod zastavom svoje zemlje.

Bivši defanzivac Italije je doživeo povredu mišića u trening kampu pred pripremu utakmica sa Grčkom i Bosnom i Hercegovinom, još uvek nije poznato da li će se odmah vratiti u Torino kako bi tamo nastavio sa terapijom.

Dobre vesti za navijače Juventusa jeste produžetak ugovora sa Rodrigom Bentakurom.

Mladi Urugvajac uživa poverenje čelnika italijanskog tima, predviđa mu se velika karijera na "Alijanc" areni. Potpisao je novi petogodišnji ugovor, po sezoni će zarađivati 2.5 miliona evra sve do 2024. godine.

Spinacola

Prošle sezone je odigrao 40 utakmica za italijanskog šampiona, videćemo kako će se snaći pod palicom novog trenera. Kod Alegrija je dobijao dosta minuta.

I na kraju, možemo videti kako se bivši igrači Arsenala međusobno pomažu. Osvanula je slika gde se vidi kako Ščesni pomaže svom starom/novom saigraču pomaže da se aklimatizuje na novi početak u Torinu.

Velški reprezentativac je napustio London posle deset godina, dvojac je igrao u Arsenalu zajedno osam godina dok se Poljak nije odlučio na prelazak u Seriju A.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke