Rodrigez 'prepisao' od Srbije - Usledilo zvanično saopštenje!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 19.11.2020.
23:45
Izvor: Sportske.net

Kolumbija u haosu.

EPA-EFE/Jan Kruger
EPA-EFE/Jan Kruger

Povezane vesti

Reprezentacija Kolumbije ima internacionalnu pauzu za zaboraviti.

"Kafeterosi" su izgubili prvo od Urugvaja rezultatom 1:3 a zatim i od Ekvadora 1:6 a kola su se slomila na Džejmsu Rodrigez. Upitno je bilo njegovo zalaganje, pojedini mediji su preneli i vest da atmosfera u timu nije najbolja između samih igrača.

Karlos Keiroš je platio ceh, Portugalac je smenjen uz bogatu odštetu a Rodrigez je reagovao saopštenjem kako bi pojasnio situaciju.

"Obaveštavam javnost, medije i navijače da odbacujem navode koji tvrde da je bilo agresije, nepoštovanja, svađa ili bilo kakve kontroverze između igrača gde sam ja optužen kao protagonista, posle kvalifikacionih utakmica za Svetsko prvenstvo 13. i 17. novembra. Šta se dešavalo na terenu i nesrećni rezultati nisu rezultat dešavanja van terena. I u svlačionici i u mom privatnom životu, održavam odlične i odnose pune poštovanje sa svakim saigračem iz reprezentacije Kolumbije. Trenutak je kompleksan iz sportskog ugla, mi igrači prvi prepoznajemo našu odgovornost"

"Ipak, kao tim ostaćemo ujedinjeni sa snom o kvalifikovanju na Svetskom prvenstvu u Katru, nešto za šta ćemo raditi još više. Zbog toga moramo da rasčistimo bilo koju sumnju o harmoniji i atmosferi u svlačionici. Konačno, zamolio bih svakog da ne poveruje dalje u ove spekulacije koje dolazi od lažova. Oni koji su odgovorni i koji su kreirali ove lažne priče žele samo da naprave haos pominjajući moje ime, tako da ćemo ići i na sud gde treba", stoji u Rodrigezovom saopštenju.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke