Ronaldo ruši rekord iz 1961. godine, dobro se zamislite nad Bufonovim rečima

Autor: Milovan Longinov
nedelja 20.12.2020.
09:17
Izvor: Sportske.net

Nestvarni Portugalac.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je postao tek peti igrač u istoriji Serije A, koji je postigao 32 gola u jednoj kalendarskoj godini.

U pobedi nad Parmom, Ronaldo je stigao do 32. gola u italijanskom prvenstvu, a zanimljivo da je tako nešto poslednji uspeo tek Omar Sivori 1961. godine!

Rekord svih rekorda po broju golova u jednoj kalendarskoj godini drži legendarni Gunar Nordal koji je postigao 36 pogodaka 1950. godine u dresu Milanu.

Ipak, treba istaći da je Ronaldo igrao najmanji broj utakmica, samo 28, i postigao je nestvarna 32 pogotka. O njegovom podvigu govorio je i Điđi Bufon.

"On je senzacionalan igrač. Ronaldo je neka vrsta vanzemaljca kada vidite šta sve radi na terenu. Činjenica da neće ostati upamćen kao najbolji u istoriji, po mom mišljenju je tragična", rekao je Bufon.

Ronaldo ima priliku da popravi svoj bilans još na jednom meču, u utorak od 20.45 kada će ugostiti velikog rivala Fiorentinu.

Baner



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
04
Sunday, 20.12.2020
20:56

Jel to rekao onaj Bufon koji se nedavno osvetio Barsi zato što je njega i njegov tim pokrao Real u LŠ pre 3 godine? Ako je to on onda je ok šta god da kaže. :D

avatar
Bádr Hari
Sunday, 20.12.2020
20:43

Posle ovih reči više neću da čujem za Buffona i bilo koga ko ne kaže da je moj idol Messi najveći. :D

avatar
Stevan Lazić
Sunday, 20.12.2020
20:40

A što mi da se zamislimo kada mu nismo ni rod, a ni zdravstvena ustanova pa da bi imali obavezu da reagujemo?

avatar
Badr Hari
Sunday, 20.12.2020
15:32

Pa to čekamo još od sinoć - rekordi. 😂 Normalno da je nestvaran, jer niko nije ni čuo ni video da je neko stvaran uspeo da nestvarnoj Parmi zabije dva gola. Tek je treću sezonu u Seriji A i već je stao rame uz rame sa legendarnim Omar Sivorijem, a nadmašio bi i najveću legendu Gunar Nordala da je odigrao isti broj utakmica kao on. 😂 Ne znamo odakle Điđiju Bufonu ta informacija o tragediji kada svi znamo da ga je njegov market... tj. svi pravi ljubitelji fudbala i najveći stručnjaci ovoga sporta odavno proglasili daleko najvećim vanzemaljcem u istoriji fudbala svih galaksija, a i šire - senzacionalno je šta sve radi na terenu. 😂 Očigledno nije upućen, ali kada Điđiju ovo saopšte vratiće mu se osmeh na lice i neizmerno zadovoljstvo kao nedavno kada je konačno uspeo da se osveti Barsi za onu krađu i sramotu koju im je Oliver naneo u LŠ protiv Reala. 😂😂😂

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 20.12.2020
10:37

Kako moze da bude bolji od Pelea, Maradone, Zube, Ronaldinja, Mesija? Zidana, Krojfa i jos nekih igraca? Jeste on jedan od najvecih golgetera u istoriji fudbala, ali, celokupno kao igrac nije na samom vrhu, objektivno.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 20.12.2020
11:43

E srvarno si objektivan haha !!!! Prestao sam citati na Ronaldinju Sve mi je bilo jasno .

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 21.12.2020
18:47

Dobro si i dotle stigao:-D