Ronaldo VS Benzema, kome ide bolje od kako su se rastali?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 21.12.2020.
16:14
Izvor: Sportske.net

Zanimljive brojke.

EPA/CHEMA MOYA
EPA/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo i Karim Benzema bili su ubitačan tandem i najzaslužniji za tri evropske krune u nizu od 2016. do 2018. godine.

Ipak, nakon što su se rastali leta 2018. godine, nastavili su u istom ritmu. Tačnije, Benzema je preuzeo dvostruku ulogu, morao je da bude malo i Ronaldo i igrao kao preporođen.

Što se Portugalca tiče, njegove brojke su kao i uvek neumoljive. I dalje je po njima ispred Benzeme od "raskida" u leto 2018. godine, ali Benzema je odmah iza. I po brojkama, ne može da se vidi šta sve donosi novom Realu, bez Ronalda.

Ovako izgledaju brojke od tog jula 2018:

Kristijano Ronaldo - 81 gol, 19 asistencija
Karim Benzema - 67 golova, 27 asistencija


Vredi istaći da je Ronaldo osvojio dve titule u nizu u Seriji A, dok je Benzema uspeo da osvojio sa Realom tek u drugoj sezoni bez Portugalca.

Što se Lige šampiona tiče, utisak je da jedan bez drugog ne mogu. Ronaldo ne može da pobedi Lion i Ajaks bez Benzeme, sa Juventusom, a Real je takođe dve godine u nizu stao u osmini, takođe protiv Ajaksa i potom protiv Mančester Sitija.

Dokle će koji od njih dvojice dogurati ove sezone?

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Monday, 21.12.2020
23:39

kako tek moj idol Messi kida bez Suareza i Neymara. :D

avatar
Mad Max
Monday, 21.12.2020
22:09

Бензема није шутирао пенале у Реалу као Роналдо, тако да су објективно ту негде по головима, а по асистеницијама је Бензема бољи.

avatar
Mladen Nikolić
Monday, 21.12.2020
20:24

Benzema je postao ozbiljan igrač, a ovaj drugi je bio i ostao cirkuzant.

avatar
Badr Hari
Monday, 21.12.2020
18:55

Ma to se ne može porediti. Koje rekorde je srušio/postavio Benzema golovima Ueski, Levanteu i Eibaru? Sa druge strane izlizani je čuda pravio sa rekordima golovima Cagliariju, Speziji, a golovima Parmi je stao rame uz rame sa legendama poput Omara Sivorija, a uskoro će nadmašiti i najvećeg Gunar Nordala. 😂 Uz to činjenicom da Benzema neće ostati upamćen makar kao najveći igrač Reala ikada nije zapanjen ni ekonom Real Madrida, pa ni čistačica na Santiago Bernabeu, a činjenicom da izlizani neće ostati upamćen kao najveći fudbaler ikada u univerzumu, a i šire (sa obzirom da je vanzemaljac) naprosto je ostao šokiran legendarni Điđi Bufon nakon što se uspešno osvetio Barsi za pljačku Reala pre 3 godine u LŠ. 😂 Da li je neko rekao za Benzemu da je 'neka vrsta vanzemaljca kada vidite šta sve radi na terenu'? 😂😂😂