''Rosoneri'' kompletiraju redove, jači za još jednog aduta!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.02.2021.
19:30
Izvor: Sportske.net

Iako za vikend igraju protiv Intera, fokus je na Zvezdi.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Slavni Milan za par dana stiže u Beograd, gde će u četvrtak od 18:55h odigrati prvi meč 1/16 finala Lige Evrope protiv Crvene zvezde.

I dalje je neizvesno u kom sastavu će ''Rosoneri'' izaći na megdan srpskom šampionu, ali nekih naznaka već ima posle neočekivanog poraza od Specije, o čemu smo i jutros pisali.

U međuvremenu, Milan se tokom popodneva oglasio na klupskom sajtu posle treninga koji je sa ekipom odradio i hrvatski napadač Ante Rebić, koji je propustio duel sa Specijom i koji će po svemu sudeći biti spreman za četvrtak, pa nije nemoguće da na ''Marakani'' zaigra u tandemu sa zemljakom Mandžukićem.

''Potpuna koncentracija je na sledećoj zvaničnoj utakmici koju će 'Rosoneri' igrati u četvrtak od 18:55h protiv Crvene zvezde u Beogradu'', poručuju iz Milana na zvaničnom sajtu.

Navodi se takođe da je na današnjem treningu ekipa bila podeljena u dve grupe. Fudbaleri koji su igrali protiv Specije bili su u jednoj, ostatak tima u drugoj grupi, a posle taktičko-tehničkih vežbi, odigran je i jedan meč na malom terenu na kraju treninga.

Sutra će ''Rosoneri'' imati samo jedan trening, i to u prepodnevnim časovima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke