Rusija - ''Bambi'' strelac, ''Škuntelar'' epizodista

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.05.2015.
14:37
Izvor: Sportske.net

Moskovski derbi bio je danas na programu u nedeljnom matineu, u okviru 27. kola ruske Premijer lige. Jedan od junaka pobede ''Armejaca'' bio je i srpski reprezentativac Zoran Tošić.

pfc-cska.com
pfc-cska.com

Povezane vesti

Ekipa CSKA iz Moskve nastavila je svoju seriju pobeda i pohod ka plasmanu u Ligu šampiona, dok Božovićeva Lokomotiva i dalje ne uspeva da zaustavi pad na tabeli Premijer lige.

CSKA je danas kao gost savladao Lokomotivu sa 3-1 i tako se učvrtsio na trećem mestu na tabeli.

Akteri ovog meča bili su i srpski internacionalci - Nemanja Pejčinović i Petar Škuletić u ekipi Lokomotive, odnosno Zoran Tošić u redovima ''Armejaca''.

CSKA je poveo golom Džagoeva u 35. minutu, da bi samo tri minuta kasnije izjednačio Niase, koji je iz prve postave Lokomotive istisnuo Škuletića.

Rezultatom 1-1 završeno je prvo poluvreme, a novo vođstvo ''Armejcima'' doneo je naš Zoran Tošić u 56. minutu. Samo dvanaest minuta kasnije, gosti s iznudili i jedeanaesterac, koji je u gol pretvorio Naćo za konačnih 3-1.

Domaćima nije pomogao ni ulazak Škuletića u poslednjih deset minuta, pa su tako upisali i četvrti poraz u poslednjih pet mečava, uz samo jedan osvojen bod u tom periodu.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke