Sad svi znamo zbog čega je Konte odbio Italiju!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 25.03.2018.
21:24
Izvor: Sportske.net

"Gvardijan" otkrio plan, kandidati otpadali jedan za drugim, Italijan dočekao red?

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Antonio Konte je odbio Italiju, "Gvardijan" tvrdi da zna i zbog čega.

Italijan i dalje čeka poziv iz Pariza, gde opcije otpadaju jedna za drugom. PSŽ je dobio "korpu" od Alegrija koji nema nameru da napušta Juventus zbog Francuske, a malo je verovatno da bi i Simeone želeo da dođe u Pariz.

Luis Enrike je poručio da je blizu dogovora sa Čelsijem što je, opet, u prvi plan izbacilo Kontea.

Zidan je takođe bio želja Al-Kelaifija, ali sve je sigurnije da legendarni Francuz ostaje na klupi Reala i ako ne odbrani Ligu šampiona.

Zbog toga je Konte praktično najsigurnija opcija, dogovora još nema, ali on je navodno dao pristanak, poručio čelnicima saveza da se neće vraćati na klupu "Azura" iako je bio prvi kandidat.

Veoma je zagrejan za Pariz, dobio bi oko 11 miliona evra po sezoni, dvogodišnji ugovor i ono što mu je najvažnije, garancije da će novac biti uložen u pojačanja.

Od Kontea se očekuje da zavede red u svlačionici, da ojača odbranu i da napravi iskorak u Evropi, domaće titule se podrazumevaju.

U svakom slučaju, iako nije bio prvi na listi želja, čini se da će napustiti Čelsi, odnosno da će sporazumno raskinuti ugovor, klupa "Plavaca" čeka Luisa Enrikea, a Italijan će u Pariz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Monday, 26.03.2018
08:18

Najvise sam zavolio Kontea od svih trenera Celsija,volio bih da ostane kao Ferguson u Junajtedu ili Venger u Arsenalu idalje se potajno nadam tome,pa kud Enrike Boze mili napravice gori posao nego s Romom,nema Celsi tim kao Barselona 2015. da i ovaj moze nesto da uradi. Ako vec Konte mora da ispasta zbog lose transfer politike onda bolje dati sansu Jokanovicu jer mozda zablista ili eventualno vratiti Ancelotija koji opet nije dugorocno rijesenje,ali kad dovodis enrikea znas prosto da ce covjek biti los pa sjetite se samo da su se navijaci barselone zalili na njega i pored triplete

avatar
_mladen_
Monday, 26.03.2018
04:09

Mozda PSG, dodje do finala sa njim. Konte ima svoju filozofiju, sa odlicnim budzetom moze svasta da uradi.

avatar
rossonero_t
Monday, 26.03.2018
01:36

Koliko ovaj covek voli pare...

avatar
Sunday, 25.03.2018
23:15

Ostani u Celsiju treneru najbolji posle Murinja iz prvog mandata!!! Kako mi je zao sta su uradili coveku dodje mi da placem. Prosle sezone se videlo da voli klub, navijace, igrace... ovu sezonu kada je krenulo losije sve je ovo bilo samo kontra. Za vecinu toga je kriva uprava... Tko god iz kluba lobira da ode Konte ja mu od srca zelim sve najgore.

avatar
brekbaCh1
Monday, 26.03.2018
00:09

Ja sam najvise bio za Sarija i Tuhela, al posto ce oni biti zauzeti, nemam predstavu.. Bijelsa je lud, nije on resenje.

avatar
Monday, 26.03.2018
16:08

Posle Kontea tesko ce se naci pravo rjesenje. Ja eto ne znam koga bi mogli. Dobar ti je izbor od moguci ali svakako je izbor vrlo uzak. Najvise bi voleo da ostane Konte ali Bijelsu i njegov atomski fudbal nekako preferiram.

avatar
bagra
Monday, 26.03.2018
12:20

Prosle godine nije igrao evropu, i sve bilo super, ali ove sezone ne bas

avatar
Dača
Sunday, 25.03.2018
22:58

Znači, Morata na leto ide u PSŽ.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 25.03.2018
22:08

Eto, bar nece vise da se zali kako nema novac.

avatar
Fan Celsija
Sunday, 25.03.2018
21:57

Konte je odlican trener, u Celsiju nije dobio dovoljno podrske (od strane uprave). Takticki jedan od najboljih trenera na svijetu, to se vidjelo na Evrposkom prvenstvu kada je sa vidno slabijim timom izbacio Spaniju, a i prosle sezone kada je osvojio Premier ligu. Ako ode u PSG i dobije svu slobodu, moze svasta napraviti.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 25.03.2018
21:37

Kontea postujem i smatram da je vrhunski trener ali mi nije jasno zbog cega je promjenio stil igre u odnosu na prvu sezonu u Celziju gdje je dominantan fudbal Celzi igrao.Ono sto je prozivao upravu svaka mu cast po tome pitanju se mora nesto uraditi jer nije uredu da svaki trener ispasta i mjenja se zbog mjesanja uprave u dovodjenje fudbalera i to mora isto da se resi.Celzi u 2 sezoni skroz lose igra pod Konteom i dosta defanzivno pogotovo sa jacim timovima, uz to sve zakazali smo sa rezultatima i daj boze da uzmemo onaj kup i 4 mjesto za LP.Ako ode Konte zelim trenera koji ce promjeniti napokon vise sistem i uspostaviti napadacki fudbal sa dosta posjeda samo tako bi postali ponovo primamljivi velikim igracima i dosta bitnih igraca nebi napustilo Celzi.Sto se tice Kontea i PSG msm da Konte nije trener za PSG jer filozofija PSG je slicna kao kod Barcelone a Konte ipak nije taj trener koji ce igrati na visok posjed i napadacki .Nadam se da ce Luis Enrike preuzeti Celzi ako Konte ode jer se dokazao u Barci i svidja mi se na koji nacin je Barca sa njim osvajala trofeje.

avatar
brekbaCh1
Sunday, 25.03.2018
23:02

Koje vi zablude imate o Enrikeu..

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 26.03.2018
16:32

Imali su zablude navijaci Juventusa isto prema Alegriju i covjek nastavi da dominira u Italiji i u LP dodje do finala to je dokaz da nije sve onako kako izgleda.Predrasude postoje ja ne kazem da cemo sa Enrikeom odmah da kidamo dominiramo i da osvajamo trofeje.Ja samo zelim za pocetak bar da se sistem vise promjeni i da krenemo ofanzivni i ljepsi fudbal da igramo.

avatar
Marcos Alonso
Monday, 26.03.2018
08:24

Kakav Enrike brate dragi s njim smo ugasili,gotovo! Ako imaju 1 gram mozga ostavice Kontea,ali izgleda da ni to nemaju. I Celsi je defanzivnih odigrao mozda 2-3 utakmice. Znas kad je Celsi privukao Edena Azara? Kad je osvojio LS e tad je Azar konacno najavio da ce preci kod nas,a Celsi je LS osvojio bunkerom i privlacili smo do prije koju godinu top igrace a sada odjednom svi redom odbijaju,nece ljudi da plate,Konte tim stoj e napao upravu je dokazao da mu je ipak stalo do ovog kluba i da zeli da ga izvede na pravi put,ali neka onima koji zele smjenu Kontea odgovorim eto ako Konte ode da Bog da vam dosao taj Enrike pa da vidite sta ce uraditi,taj covjek je znao na terenu da se obruka sa barselonom koja je imala onakav tim sta vam je

avatar
Sunday, 25.03.2018
23:17

Totalni amater. Ako ode Konte ja bi doveo Bijelsu.

avatar
Sunday, 25.03.2018
21:32

Po svemu sudeci...