Sasuolo zaustavio Juve!

Autor: Boris Jovanović
subota 18.10.2014.
22:42
Izvor: Sportske.net

Sasuolo je uspeo da zahvaljujući sjajnom Konsiljiju ostane neporažen protiv Juventusa. Na kraju 1:1, prvi bodovi koje je izgubio šampion. Roma je na -1!

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Juve je mogao da povede posle desetak minuta, Ljorente je šutirao, nakon toga i Pereira, Konsilji je najavio da će ga biti veoma teško savladati večeras.

Uzvratili su domaći, dugo je trajala akcija, činilo se da se Juve odbranio, a onda je u nastavku lopta stigla do Zaze. Momak koji je polovinom ugovora igrač "Bjankonera" je prevario Bufona, 1:0 za Sasuolo.

Nisu se dugo radovali, Tevez je izvukao loptu u akciji koja nije mnogo obećavala, Pogba majstorski u stilu Del Pjera pogađa suprotan ugao, prelep gol, 1:1.

Očekivalo se da će Juve lako slomiti otpor domaćih, ali Konsilji je bio nesavladiv. Nekadašnji golman Atalante je skinuo zicer Pogbi, zatim Tevezu, Lihštajneru, a šansu je imao i Pereira. Propisno se Juventus ispromašivao, a u nastavku su teže stizali do gola.

Nisu imali puno prilika, izdvajamo pokušaj mlađanog Komana, na drugoj strani su Berarda i Zaza zapretili. Alegri je dodatno pojačao napad, Juventus je gotovo kampovao na protivničkoj polovini, ali se Sasuolo sjajno branio i na kraju sačuvao bod.

Ovo je prvi remi Juventusa, prva izgubljena dva boda u sezoni, sada je Roma smanjila prednost lidera na jedan bod.

Golove iz Sasuola možete videti ovde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke