Selektor Albanije se žali Francuzima kako su ''patili'' u Beogradu...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.11.2014.
22:04
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Albanije gostovaće selekciji Francuske u prijateljskom susretu u Renu. Uoči tog susreta, selektor Albanije Đani De Bjazi ponovo je komentarisao dešavanja u Beogradu, na prekinutoj utakmici protiv Srbije.

fshf.org
fshf.org

Povezane vesti

Incidenti u Humskoj, kao i odluka UEFA o kažnjavanju reprezentacija Srbije i Albanije bili su neke od tema razgovora albanskog selektora De Bjazija sa novinarima u francuskom Renu.

Italijanski stručnjak na klupi Albanije smatra da je posle svega UEFA donela pogrešnu odluku i da su bodovi trebalo da pripadnu Albancima.

''Po mom mišljenju, odluka UEFA je i štetna i pogrešna. Mi smo tamo patili i fizički i psihički. Ali, kada sam kasnije odgledao izveštaje sa tog događaja, imam utisak da ljudi i ne shvataju najbolje šta se zapravo tamo dogodilo. Ipak, sada se trudimo da krenemo napred i sve to što pre zaboravimo'',
zaključio je De Bjazi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Diego Forlán Corazzo
Friday, 14.11.2014
21:11

Potpuno je tacno ovo sto je rekao da mnogi ne shvataju sta se tamo desilo jer da shvataju oni bi odavno bili izbaceni, a desila se teska politicka provokacija koja je u sportu zabranjena osim mozda ako je usmerena protiv Srbije takodje se desilo da njihovi takozvani fudbaleri bez ikakvog razloga potuku sa nasim igracima, a potom i sa obezbedjenjem i da onda ne zele da nastave mec ni pod kojim uslovima, a desilo se i da zbog toga niko od njih ne dobije suspenziju.

avatar
Marko Mare Lazic
Friday, 14.11.2014
14:31

3:0 se zavrsila prva... a tek kako ce vas unistimo u drugoj ;)

avatar
Barça el honor
Thursday, 13.11.2014
23:40

albanci nikada nece igrati na ep i sp