Serija A - Beneventu izmakla pobeda, Torino slavi Simonea Zazu!

Autor: Ivan Cvetković
petak 22.01.2021.
22:45
Izvor: Sportske.net

Saša Lukić i drugovi izbegli poraz u poslednjim trenucima meča.

 EPA-EFE/MARIO TADDEO ↑ collapse
EPA-EFE/MARIO TADDEO ↑ collapse

Povezane vesti

U okviru 19. kola italijanske Serije A, fudbaleri Beneventa i Torina odigrali su nerešeno 2:2.

Domaćin je dobro otvorio meč i pogidio u devetom minutu preko Glika, međutim taj gol je na kraju poništen zbog igre rukom.

To nije pomoglo "bikovima" da se fokusiraju na odbrambene zadatke, pa je posle prekršaja Sirigua dosuđen penal, siguran sa bele tačke bio je Nikolas Viola u 31. minutu.

Ekipa Filipa Inzagija udvostručila je svoju prednost početkom drugog poluvremena, igrao se 49. minut kada se Đanluka Lapadula najbolje snašao u kaznenom prostoru i preciznim udarcem savladao golmana Torina.

Dva minuta kasnije stigao je i odgovor, posle centaršuta Singa po desnoj strani Simone Zaza je glavom doneo nadu gostima da mogu izbeći poraz.

Ponovo je reprezentativac Italije postigao gol u 62. minutu, međutim on je poništen pošto je prethodno Beloti napravio prekršaj.

To kao da je nagovestilo ono što će se dogoditi praktično u samom finišu meča, Beloti je odličnim dodavanjem uposlio Simonea Zazu koji je drugim golom u trećem minutu nadoknade vremena izrastao u heroja "bikova" u Beneventu.

Podelom bodova pozicije Beneventa i Torina se nisu promenili, domaćin je i dalje na 11. mestu Serije A sa 22 boda, dok je Torino ostao na 18. mestu sa 14.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke