Serija A - Kraj prvenstva ili trka koja tek počinje? (NAJAVA)

Autor: Vladimir Stojanović
subota 21.04.2018.
14:17
Izvor: Sportske.net

Pet kola je do kraja, u nedelju uveče najvažnija utakmica sezone.

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Italijanski šampionat ulazi u završnicu, kolo će obeležiti derbi u Torinu, moguće je da ćemo videti rasplet prvenstva, Juventus dočekuje Napoli.

Napolitanci su svesni da bi poraz značio kraj nade u "Skudeto", Juve ima četiri boda prednosti, zanimljivo da bi i Alegri i Sari mogli da ostave svoje najbolje strelce, Dibalu i Martensa na klupi.

Kolo u subotu popodne otvara Roma gostovanjem u Ferari. Kolarov nije u timu, rovit je, sprema se za polufinale Lige šampiona protiv Liverpula, ali "Vučica" sebi ne sme da dozvoli da misli na Redse jer ih čeka žestoka borba za top 4. Kod domaćina Everton Luiz na klupi.

U ostalim subotnjim mečevima, Sasuolo čeka Fiorentinu, "Ljubičasti" su u trci za sedmo mesto, ali Sasuolo bi mogao da pobegne ka sredini tabele eventualnom pobedom. Milenković će početi meč za goste.

Večeras Milan koji cilja šesto mesto čeka Benevento, otpisani gosti će imati priliku da gostuju na "San Siru", dobro su igrali protiv Juventusa, ali generalno, za njih ovaj meč nema značaj, već su ispali. Filip Đuričić  će početi meč.

Nedeljni matine otvaraju Kaljari i Bolonja, Sardi su favoriti, bodovi su im preko potrebni, a u popodnevnom programu Inter mora da slavi protiv Kjeva koji se bori za goli život. Spaletijev tim je dobio Kaljari, ali je ostao peti zbog pobeda rimskih klubova, Tomović i Radovanović će početi za "Leteće magarce".

Lacio dočekuje Sampdoriju, takođe očekuju bodove, ovo je jednostavno period kada je svaki bod dragocen. Milinković-Savić počinje, Basta je na klupi.

Posle remija protiv Juventusa, Krotone putuje u Udine gde ih čekaju "Zebrete" koje su u lošoj seriji, ako domaćin ne pobedi, Masimo Odo će izgubiti posao. Ljajić će predvoditi Torino na gostovanju u Bergamu, a kolo će biti zatvoreno u pnonedelja, kada bezbedna Đenova dočekuje davljenika Veronu. Lazović i Vuković su najavljeni u startnim postavama.

Subota:

SPAL - Roma 15:00
Sasuolo - Fiorentina 18:00
Milan - Benevento 20:45

Nedelja:

Kaljari - Bolonja 12:30
Atalanta - Torino 15:00
Kjevo - Inter
Lacio - Sampdorija
Udineze - Krotone
Juventus - Napoli 20:45

Ponedeljak:

Đenova - Verona 20:45

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke