Serija A - Ronaldo spasio Juventus u Rimu, "vučica" ne može ni sa igračem više!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 27.09.2020.
22:41
Izvor: Sportske.net

Podela bodova u Večnom gradu.

EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Povezane vesti

U derbiju drugog kola italijanske Serije A, fudbaleri Rome remizirali su na domaćem terenu sa aktuelnim šampionom zemlje Juventusom 2:2.

Sjajan meč koji je opravdao epitet derbije videli smo u glavnom gradu Italije.

Prva je zapretila Roma preko Mhitarijana što kao da je najavilo događaj iz 30. minuta kada je dosuđen penal za domaćina posle igranja rukom Rabioa.

Penal je u gol pretvorio Žordan Veretu minut kasnije.

Nije se dugo čekalo na odgovor Juvea, u 43. minutu dosuđen je jedanaesterac na drugom kraju terena, neumoljiv je bio Kristijano Ronaldo.

Međutim, dva minuta kasnije ponovo je Veretu bio koban po "bjankonere", ovoga puta nakon kontre i asistencije Mhitarijana.

U drugom poluvremenu stvari su krenule po zlu za ekipu Andree Pirla u 62. minutu kada je Rabio zaradio isključenje, ali je pre toga imala sreće kada je Džeko iz peterca pogodio stativu.

I pored toga, Juventus je uspeo da se u potpunosti vrati u meč preko Ronalda koji je sjajno nadskočio čuvara u zatresao mrežu Mirantea u 69. minutu meča.

Nakon toga, nešto mirniji ritam, pa do kraja meča nije bilo promene rezultata.

baner
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Krstin
Monday, 28.09.2020
10:45

Juventus je bolje igao sa 10, nego sa 11 igrača. Igra Cuadrada na levoj strani delovala je dosta zbunjeno i mislim, da je Pirlo tu pogrešio. Čudan kriterij suca ... kod penala za Romu Rabiot je dobio žuti, a na drugoj strani Pellegrini ga nije dobio. Rabiot je kasnije kod drugog žutog pravdano dobio crveni, a Pellegrini se lepo provukao bez crvenog kartona.

avatar
scofield
Monday, 28.09.2020
02:07

Rabio ima zuti i onako startuje, katastrofa. Izvucen remi na Ronaldov skok, niko drugi ne moze da da gol.

avatar
No rules
Sunday, 27.09.2020
22:54

Roma se uplasila pobede. Dzeko tragicar jos su dobro i prosli.

avatar
juvealexx
Sunday, 27.09.2020
22:52

Večeras je Juventus "podsjetio" na najgora izdanja "sarrijevog" Juventusa , obrana koja "pušta na sve strane" ,vezni red koji "ne postoji" i "bezidejna igra" u napadu uz "individualne" pokušaje prije svih C Ronalda koji je bio jedan od rijetkih "raspoloženih" za igru večeras , morata se osim jedne asistencije "nije vidio" kao ni Ramsey ni McKenni , s obzirom na prikazano Roma može žaliti za sva 3 boda jer su propustili nekoliko "zicera" prije svih Džeko u 2 pol a imali su i igrača više , dok je Juventus bolje odigrao s igračem manje , i "kaznio" Romine promašaje , sve "mane" u obrani "isplivale" su ovoj utakmici a stiže "zahuktali " Napoli , Pirlo mora smisliti puno bolju taktiku i igru za Napoli jer ovo večeras je bilo "horor" iako je remi "prihvatljiv" rezultat

avatar
Oldboy
Sunday, 27.09.2020
23:20

Ipak je Pirlo još zelen, treba mu dati bar polusezonu, vidi se da nedostaje Pjanić

avatar
juvealexx
Monday, 28.09.2020
01:34

Nedostaje svakako "razigravač" ali to uprava Juventusa "ne vidi" a Pirlo je tu "nemoćan" on je svakako "žrtveno jagnje" agnellija i Co za ovu sezonu pored niza loših odluka i transfer "politike" 😁

avatar
Mirjevac
Sunday, 27.09.2020
23:58

Dobra utakmica, ima novih igraca koji se jos nisu uigrali, nov trener, sta bi ti hteo da Juve odma pobedjuje sa po deset gola? Malo strpljenja i bice bolje igre i pobeda!

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 27.09.2020
22:43

Mozemo i moramo puno bolje