Sitijev mat u tri poteza na Sent Meriju, Sautemptonu ne leže mančesterski timovi

Autor: Aleksandar Golubović
subota 19.12.2020.
17:54
Izvor: Sportske.net

Jedna dobra akcija bila je dovoljna za tri važna boda.

EPA-EFE/Adrian Dennis
EPA-EFE/Adrian Dennis

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester sitija uspešno su prebrodili gostovanje na Sent Meriju savladavši domaći Sautempton 1:0 u jednom od derbija 14. kola Premijer lige.

Strelac jedinog pogotka na meču bio je Rahim Sterling u 16. minutu nakon što se sjajno iskrao u kaznenom prostoru i reakcijom iz prve na centaršut Kevina De Brujnea savladao nemoćnog Aleksa Mekartija.

Usledila je brza reakcija domaćih, koju su na ovom meču itekako znali da se nadigravaju sa timom od kojeg su u boljoj formi.

Ovaj put im ni sreća nije mnogo kumovala pošto se jedan od najboljih fudbalera ove jeseni Dani Ings povredio u finišu prvog poluvremena zbog čega je zamenjen.

Već u 54. minutu Bernardo Silva je propustio izglednu šansu da reši pitanje pobednika, a ništa ubojiti nije bio ni De Brujne 15-ak minuta kasnije.

Siti je ovom pobedom zalečio veliki kiks protiv Vest Bromvič Albiona ove nedelje, pa se primakao četvrtoplasiranom Sautemptonu na samo bod zaostatka uz meč manje.

Bila je ovo prva pobeda "građana" posle dva uzastopna remija, dok je zahuktali Sautempton stigao do isto toliko mečeva bez trijumfa.
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Saturday, 19.12.2020
20:16

Bez Kuna Aguera i to onog pravog,ili drugim recima bez klasnog napadaca,mislim da Siti nema sjajnih izgleda za trofejima.

avatar
äxwell
Saturday, 19.12.2020
19:27

Nagledao sam se stvarno urnebesno dosudjenih penala ove sezone al mi nikako nije jasno kako ona opasna igra Diasa nad Ingsom nije penal u prvom poluvremenu?! Bukvalno ga sprecio da ima cist kontakt sa loptom i zabije gol.