Sjajne vesti za Krstaju, pokajali se, bez Ljaje ne valja!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 06.04.2018.
10:30
Izvor: Sportske.net

Kada je on na terenu, sve je drugačije. Macari priznao grešku, u nedelju naš reprezentativac će se suočiti u derbiju sa bivšim klubom!

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Adem Ljajić je posle smene Siniše Mihajlovića bio na marginama, pogotovo nakon što je odbio transfer u Rusiju. Naime, Spartak iz Moskve je želeo Srbina, ali na kraju, niti je on bio zainteresovan, a niti je Torino želeo da ga proda za značajno manju sumu od one za koju ga je doveo.

Ljajić je gubio vreme na klupi, nakon startnih pobeda Macari je sa Torinom upao u silne probleme, a izlaz je upravo naš reprezentativac.

Naime, "Tutosport" donosi neverovatan podatak, kada je Ljajić na terenu "Bikovi" postižu gol svakih 18 minuta. Kada je rehabilitovan, Torino je dobio Kaljari i Krotone, postigao osam golova.

Beloti ponovo trese mreže, mediji podsećaju da je "Pevac" prošle godine dobar deo golova postigao posle Ljajićevih asistencija.

Sada sledi pravi ispit, u nedelju na matine stiže Inter, Ljajić će biti u postavi, nije kraj nade u Evropu, sedmo mesto doneće one rane kvalifikacije za LE, od toga je Torino udaljen pet bodova. Teško, ali ne i nemoguće, mada imaju težak raspored.

Bilo kako bilo, Ljaja je ponovo u timu, što može samo da raduje Krstajića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 06.04.2018
13:02

Ali njegov glavni problem je da igra dobro u kontinuitetu. U svim timovima tako krene dobro i onda stane. Sada igra super i cim vidi da je siguran starter njegova forma ce da opadne. Ali kako god nas verovatno i najbolji igrac kad hoce.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 06.04.2018
11:33

 I odlicno je sto je odbio, stavise, to mu je bila mozda cak i odluka karijere...

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 06.04.2018
13:40

Vec se vidi editovanje, a sad cu da vas prevarim i napisem: - I Revolta- :-D