Šok - Konte režira scenario iz 2014, sledeći korak - Ostrvo?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 23.03.2021.
17:45
Izvor: Sportske.net

Koliko je realan ovakav scenario?

AP Photo/Luca Bruno
AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Antonio Konte bi mogao da napusti Inter ovog leta ukoliko mu klub ne bude garantovao pojačanja za narednu sezonu.

Ovu vest plasirao je danas Tutosport, koji takođe tvrdi da su Mančester Junajted i Totenhem zainteresovani za Italijana.

Konte je tokom prethodnih meseci često bio u nesuglasicama sa upravom kluba, pre svih sa Bepeom Marotom. Konte  nije želeo Ivana Perišića i Kristijana Eriksena, na kojima je insistirao Marota. 

Na sve to, vlasnici iz grupe Suning, kompanije koja je bankrotirala, ne mogu da daju garancije za narednu sezonu i to je ono što Kontea najviše muči.

Tutosport podseća da je Konte na sličan način napustio Juventus 2014. godine i da ne bi bio prvi put da uradi tako nešto.

Problem je što Konte zarađuje 12  miliona evra, to ne može da mu plati  nijedan italijanski klub, pa je logično da gleda ka Ostrvu.

Murinjo verovatno broji poslednje mesece na klupi Totenhema, pa nije iznenađenje što ga želi Danijel Levi. Junajted se i pre pominjao kao opcija, videćemo šta će biti sa Solskjerom do kraja ove sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mare91Inter
Wednesday, 24.03.2021
08:41

O čemu pišete bre vi ? Šta prenositr uopšte takve gluposti... Man UTD igra najbolju sezonu od kad je Ferguson otišao, Solskjer dobija novi ugovor, a Konte može samo da sanja platu koju ima u Interu, kamo sreće da ode ali ćemo ga nažalost gledati još bar jednu celu sezonu. A to da je Suning bankrotirao mogu da sanjaju.