Spaleti: "Ne znam šta se desilo, primili smo glup gol"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.08.2018.
11:31
Izvor: Sportske.net

Na severu Italije upaljene prve "lampice" za uzbunu.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter nastavlja sa posrtanjem na početku nove sezone Serije A.

’Neroazuri’ su pre početka prvenstva bili proglašeni za jednog od glavnih konkurenta Juventusa u trci za Skudeto, međutim sa porazom i nerešenim ishodom u prva dva kola stvari ne deluju toliko dobro za Spaletijevu ekipu.

Tim iz Milana je poveo protiv Torina 2:0 na poluvremenu i činilo se da imaju tri boda u džepu, ali su golovima Belotija i Meite ’Bikovi’ osvojili bod.

"Ne znam šta nam se desilo u drugom poluvremenu, kao da su nas iznenadili dugim loptama njihovi veznjaci", komentarisao je Spaleti za SkySport Italija.

"Nismo se odnosili korektno prema lopti, nismo dobro reagovali na njihov pritisak. Realnost je da ovaj tim loše igra pod pritiskom", priča italijanski trener.

Na početku sezone je i sam Spaleti stavio svoj tim u red favorita za osvajanje Skudeta, ali ovom početku se nije nadao.

"Iskreno, teško je zamisliti da možemo pobediti svaku utakmicu, idemo korak po korak. Imali smo pogrešan pristup protiv Sasuola, na ovoj utakmici smo imali odličan početak, ali njihov banalan prvi gol nas je izbacio iz ravnoteže", zavšava svoju izjavu trener Intera.

Milanski tim u narednom kolu gostuje Bolonji, ako želi da uhvati prikljućak sa timovima sa vrha morao bi da pobedi.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mare91Inter
Monday, 27.08.2018
15:20

Dace bog da Inter puknе, pa da se ovoj neznalici pokazu vrata

avatar
AFC
Monday, 27.08.2018
14:05

Treneri koji ne umeju da priznaju svoje greške ne bi trebalo da daju izjave za javnost.

avatar
amigo999
Monday, 27.08.2018
21:03

Navijam za Inter...ali Belotijev gol nije glup nego klasa golcina...Kako je spustio loptu od 40 m.....klasa....Dambrosio je lose reagovao, ali je Beloti pokazao svetsku klasu...

avatar
Luka Toni
Monday, 27.08.2018
12:53

Problem je u tebi, dobio si pojacanja koja si hteo,a ne igraju ti, igras sa 3 pozadi, a denski bek igra stopera,pogresna taktika i odabir igraca,a doveli su ti svakog igraca kojeg si hteo

avatar
The_Matrix
Monday, 27.08.2018
12:52

Doveli mu sve igrace koje je trazio, bukvalno sve. Zbog njega se odrekli Kansela i Rafinje, a on sada opet pere sebe i krivi igrace. Cak i malo dete je mogli videti da je on iskljucivi krivac jer je trazio od ekipe da se povucu i brane 2-0, da igraju na kontre. Ovako je prosle sezone izgubio utakmicu protiv Juventusa, kukavica najobicnija

avatar
Capitano
Monday, 27.08.2018
12:37

Koja sprdnja od trenera... Pogresan pristup protiv Sasuola, i Torino je iznenadio dugim loptama? Ti kao trener trebas da spremis ekipu za sve situacije, a ne samo da nalazis izgovore. Da imas imalo stida podneo bi sam neopozivu ostavku!

avatar
INTERnacionalist
Monday, 27.08.2018
12:11

..kruv si ti jer si imao citave pripreme i skoro cutav tim svo vrijeme a ne znas prvu postavu nitu formaciju tima! Sve mi he jasno ak kako pored realno 3 vrhunska stopera Mirande,De Fraja i Skrinjara jedan D'ambrozio nadje mjesto kao desni stoper u liniji sa trojicom!? Pa se jos cudimo kako su primili prvi gol bas po toj desnoj strani dok je taj famozni D'ambrozio spavao!

avatar
Uncle Fester
Monday, 27.08.2018
12:06

Spaleti, desioti se Inter, eto to ti se desilo ali tek ćeš shvatiti što to znači!!!