Šta je ovo? Napoli na prodaju?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 29.05.2019.
19:29
Izvor: Sportske.net

Govorkalo se, ali danas su stigle pouzdane vesti. Patron De Laurentis ima plan, samo kao i obično apetiti su mu vrlo veliki...

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Tokom dana u Italiji je odjeknula vest napolitanskih medija da De Laurentis ima ponudu za prodaju kluba.

Pričalo se da on želi da se oslobodi Napolija, kako bi uložio novac u Bari gde ima bolje odnose sa rukovdstvom grada, čak i na neki način verniju publiku, posle propasti Barija imao bi vremena da uz manja ulaganja krene putem obnove kluba.

Međutim, nepotvrđeni izvori tvrde da je banka Lazard koja je bila angažovana da nađe kupca donela ponudu od 400 miliona evra, ali da je gazda kluba sa juga Italije to odbio.

Naime, on traži blizu 700 miliona, to pravda činjenicom da je Napoli finansijski stabilan, da nema kredite, uz to ima i igrače koji mnogo vrede i koji bi mogli da budu prodati za ogroman novac, pre svih Kulibali.

Teško da će neimenovani kupac pristati na ovu cenu, ali treba sačekati, De Laurentis je pun iznenađenja, a veruje se da bi, ako proda Napoli, zbog profita probao da kupi neki od timova u Čempionšipu i proba da se domogne PL, jer je u Engleskoj mnogo veći novac u pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke