Šta je to razočaralo Salaha? Nebitna, tako bitna stvar, a da li je klupa protiv Palasa Klopov odgovor na to!?

Autor: Aleksandar Golubović
subota 19.12.2020.
21:46
Izvor: Sportske.net

Čini se da odnos Egipćanina i Nemca nije na zavidnom nivou.

EPA-EFE/Clive Brunskill
EPA-EFE/Clive Brunskill

Povezane vesti

Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah priznao je da je bio razočaran kada je prošle nedelje umesto njega kapitensku traku na gostovanju u Mitjilandu poneo mladi Trent Aleksander-Arnold.

Egipćanin se nadao da će u odsustvu Džordana Hendersona on biti taj koji će predvoditi "crvene" u poslednjem meču poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona, koji je bio bez rezultatskog značaja za oba tima.

U intervjuu za španski AS, jedan od najboljih fudbalera današnjice to je i priznao.

"Iskreno bio sam veoma razočaran. Očekivao sam da ću biti kapiten, ali to je odluka menadžera i ja sam je prihvatio" - rekao je Salah.

Da je došlo do blagog zahlađenja odnosa sa Jirgenom Klopom pokazao je današnji dan i gostovanje Kristal Palasu, gde je Salah dobio šansu u poslednjih pola sata meča.

Bez obzira na sve Egipćanin je za to vreme postigao dva gola i zabeležio jednu asistenciju u ubedljivoj pobedi od 7:0, kojom je Liverpul ostao na čelu tabele posle 14. kola.

Izvori bliski klupu večeras su preneli informaciju da fudbaler, kome ugovor ističe tek na leto 2023, ne namerava da napusti Enfild ove zime.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Monday, 21.12.2020
02:18

Praviće se priče, jer su svi sličnih godina, a kako posluje Liverpul, Mane ili Salaha će prodati, da bi kupili nekog drugog. E sad da li će to biti sad ovo leto ili sledeće, videćemo.

avatar
xman
Sunday, 20.12.2020
14:15

Iskreno, ja sam ocekivao da Salah bude kapiten, ali vjerujem da mu je Klop objasnio da ce ta traka vise znaciti Trentu nego njemu..zato ne vjerujem da je Salahu to smetalo

avatar
toma1980
Sunday, 20.12.2020
10:07

Klop razradio nov Sistem.....Razljutis Salaha,Manea,Firmina.....Pa posle Napunis Mrezu Protivnika......Originalno samo kako Klop to ume da Izvede👏👏👏

avatar
Jean-Luc Picard
Saturday, 19.12.2020
23:20

"Da je došlo do blagog zahlađenja odnosa sa Jirgenom Klopom pokazao je današnji dan i gostovanje Kristal Palasu, gde je Salah dobio šansu u poslednjih pola sata meča."

Znaci strasno sta se sve pise.

avatar
Čeki
Sunday, 20.12.2020
02:57

Covek ga odmarao zbog rasporeda. Uopste ne vidim sto bi se ovo koristilo kao dokaz zahladjenja odnosa.