Šta se to dešava sa Mbapeom, dao reč, pa nestao?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 17.01.2021.
08:33
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo još jedan znak?

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Kilijan Mbape je opet "optužen" da je glavom već van Pariza.

PSŽ je sinoć pobedio Anže u gostima rezultatom 1:0, a Kilijan Mbape je ponovo bio jedan od lošijih na terenu.

Hesus Perez, koji menja Poketina koji je zaražen koronavirusom, ga je izveo iz igre u 79. minutu, što se nije svidelo mladom Francuzu. Njegove face nakon toga, na klupi, pokazale su da nije zadovoljan takvom odlukom, a španski mediji su to ponovo iskoristili da ga približe Real Madridu.

Očigledno je da Mbape ove sezone igra daleko ispod svojih mogućnosti, potpuno je van forme i mislima možda i van Pariza. Mbape deluje nemotivisano, nije postigao nijedan gol na četiri utakmice od kako je stigao Poketino. 

Njegov san je Real Madrid, odbio je novi ugovor, a ističe mu juna 2022. godine. Španski mediji, ali i francuski, pišu da je Mbape dao obećanje Realu da će izabrati Madrid i da je preko svojih agenata poručio upravi da neće produžiti ugovor. Ipak, Real i dalje traži dobitnu formulu da se domogne novca da ga dovede. 

Florentino Perez je svestan da će mu biti potrebno oko 150 miliona evra da dovede Mbapea, zato želi da sa platnog spiska skine povratnike sa pozajmica - Bejla, Sebaljosa, Jovića, Brahima Dijaza, te da proda Marsela i Iska.

Navodno, cela ta gungula utiče na Mbapea, mediji su sada namirisali šta se krije iza svega, i svaka njegova lošija partija, izraz nezadovoljstva, gleda se lupom i ističe da je sve bliži odlasku. 

Ipak, da sačekamo i vidimo kako će Real sakupiti novca da realizuje ovu tešku operaciju...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke