Stanković: "Biće zabavno kad prorade Ikardi i Jovetić"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.10.2015.
21:20
Izvor: Sportske.net

Tim menadžer Intera Dejan Stanković veruje da će Mauro Ikardi i Stevan Jovetić u perspektivi doneti mnogo toga dobrog ekipi Roberta Manćinija.

Beta/NenadPetrović/Ds
Beta/NenadPetrović/Ds

Povezane vesti

Uoči početka utakmice sa Bolonjom tim menadžer Intera Dejan Stanković govorio je za italijanske medije o kvalitetu "Neroazura" i očekivanjima u nastavku sezone.

"Vidim da se često govori o tome da li Mauro Ikardi i Stevan Jovetić mogu da igraju zajedno. Znam ih obojicu, sve što im je potrebno jeste da probiju led a onda će uslediti zabava" kazao je Stanković.

"Neroazuri" su uoči desetog kola zauzimali četvrtu poziciju na tabeli sa 18 osvojenih bodova, koliko imaju drugoplasirani i trećeplasirani timovi Napoli i Fiorentina.

"Smatram da trenutno imamo dobar vezni red a u napadu ogroman potencijal prepun talentovanih igrača. Svi igrači su spremni da se žrtvuju za tim uključujući i one koji ne dobijaju previše prilike da igraju" dodao je Stanković.

Fudbaleri Intera vezali su tri remija u Seriji A, pa će gostovanje Bolonji biti prilika da se ostvari pobeda i izbije na čelo tabele barem na 24 sata.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke