Stravična povreda portugalskog reprezentativca!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 08.01.2017.
23:09
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Sportinga iz Lisabona doživeo je povredu zbog koje je na nosilima napustio stadion.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Reprezentativac Portugalije i fudbaler lisabonskih "Lavova" Adrijen Silva, morao je ranije da napusti teren tokom utakmice 16. kola portuglaske Primeire.

On je naime doživeo povredu u predelu vrata, nakon što je dobio nezgodan udarac u slepoočnicu od strane fudbalera njihvih današnjih rivala Fereirenšea Aurelija.

Silva i Aurelijo su pokušavali da stignu do jedne lopte, fudbaler Sportinga je bio brži, ali je zbog toga dobio "kaznu".

Aurelijo je podigao nogu previsoko, kako bi pokušao da dođe do lopte, a umesto "fudbala" zakačio je vezistu Sportinga po glavi.

Adrijen Silva se odmah uhvatio za mesto na koje je udaren, sudija je fudbalera Fereirenšea počastio žutim kartonom, a potom se ispostavilo da vezista Sportinga nije u stanju da nastavi susreta.

Iznet je na nosilima, sa kragnom oko vrata.



Utakmica u Lisabonu je okončana pobedom Sportinga rezultatom 2:1 (2:0), oba gola za domaćina postigao je Bas Dosta, a srpskog internacionalca Lazara Markovića nije bilo ni u protokolu za ovaj meč.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Monday, 09.01.2017
10:17

Ovaj arijen silva iz Sportinga,pa Bernard Silva iz Monaka,pa onaj spic Porta sto treba da predje u Real,pa Golman Rui Patricio iz Sportinga,zadnji vezni je Karvaljo-serif u veznom redu,pa onaj crnac sto je presao u Galatu,pa bio na pozajmici u Sosijedad nznm kako se zove,facio iz sautepmtona,sancez iz bajerna...Portugal ima da vlada godinama...a sobzirom na njihovu fizicku spremnost,tu su Ronaldo,Pepe i Nani!nPortugalu je samo falio napadac,jer posle Nuna Gomesa i Paulete nisu ga imali godinama..