Strepnja u vazduhu, Kros se povlači!?

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 07.06.2021.
09:00
Izvor: Sportske.net

Ovo leto će dati konačan odgovor.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Reprezentativac Nemačke i fudbaler Real Madrida Toni Kros mogao bi da se povuče iz državnog tima po završetku predstojećeg Evropskog prvenstva, ali će konačnu odluku doneti po okončanju turnira, koji startuje već u petak.

Kros se krajem sezone zarazio virusom COVID-19 zbog kojeg je propustio finiš trke za titulu u španskom prvenstvu i početak priprema sa Nemačkom pred EURO.

Večeras bi trebalo da se vrati na teren u prijateljskom meču protiv Letonije, ali naciju interesuje drugo pitanje - da li će ga gledati u dresu "pancera" i nakon leta.

"Odlučiću posle turnira", kratko je poručio Kros.

Iako je u najboljim fudbalskim godinama, Kros je po stažu jedan od najdugovečnijih igrača u taboru Leva, pošto je debitovao pre više od 11 godina (marta 2010. godine).

Izvesno je da su i poslednje sumnje odagnane po pitanju njegovog učešća na EURO i ukoliko se nešto ne predviđeno ne dogodi, gledaćemo ga narednog utorka u derbiju protiv Francuske u Minhenu, gradu gde je ostavio dubok fudbalski trag.

Kada je reč o njegovog klupskoj karijeri, Nemac uverava da će je nastaviti u Madridu, klubu u kojem je proveo prethodnih sedam godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke