Švajni ga uporedio sa Gvardiolom, kako mu je Paun odgovorio?

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.04.2017.
11:49
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Nadamo se da je ovo tek početak jedne sjajne i uspešne saradnje velikog nemačkog asa i našeg mladog trenera.

EPA/TANNEN MAURY
EPA/TANNEN MAURY

Povezane vesti

Dolazak Bastijana Švajnštajgera (i Ane Ivanović) u Čikago i dalje je tema kojom se bave brojni mediji širom sveta.

Nama u Srbiji je sve još zanimljivije imajući u vidu da je trener Čikaga naš Veljko Paunović, koji je pre nekoliko dana dobio zaista veliki kompliment od svog novog igrača.

Naime, Švajnštajger ga je uporedio sa Pepom Gvardiolom, aktuelnim strategom Mančester Sitija, a u intervjuu za ''Kurir'' Paunović je prokomentarisao reči proslavljenog Nemca.

''Počastvovan sam time, a mogu da kažem da nas dvojica imamo zaista fantastičan odnos. Moja želja i želja generalnog menadžera kluba Nelsona Rodrigeza da ga angažujemo postoji već vrlo dugo.

Mnogo duže nego što javnost misli i mnogo puta smo razgovarali o tome, naravno, uz dozvolu Mančester junajteda. Reč je o odličnoj osobi, koja je pravi profesionalac, zna šta treba da radi, uvek je odmeren i biće zadovoljstvo raditi s njim''
, izjavio je Paunović.

Oduševljen je i što je upoznao Anu Ivanović i smatra da je i naša doskora najbolja teniserka imala bitu ulogu u Švajnijevoj odluci da prihvati poziv Čikaga.

''Njih dvoje su sjajan par, oboje su velike zvezde i srećan sam što je ona došla s njim ovde u Čikago. Uveren sam da će im se grad svideti i da će uživati'', izjavio je Paunović i otkriva da sa Švajnštajgerom prozbori i koju rečenicu na srpskom jeziku.

''Znam ja pomalo nemački, pa može on meni da pomogne da savladam taj jezik, a ja ću njemu da usavrši srpski'', poručuje Paunović.

A kada su u pitanju ambicije Čikaga u novoj sezone, one su mnogo veće od prošlogodišnjih, pa bi se sve osim plasmana u plej-of smatralo neuspehom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Tuesday, 04.04.2017
12:18

Sad je samo pitanje koliko je Veljko naucio n. jezik dok je bio u Hanoveru:-D