To je to, Kuman večeras izvodi postavu koja se čekala!

Autor: Milovan Longinov
utorak 16.02.2021.
13:36
Izvor: Sportske.net

Holanđanin potvrdio dobre vesti.

Twitter/FC Barcelona
Twitter/FC Barcelona

Povezane vesti

Đerar Pike je i zvanično dobio zeleno svetlo i nalazi se na spisku igrača za utakmicu sa Pari Sen Žermenom.

Ronald Kuman je danas saopštio spisak igrača, čekao je poslednji trening, na  kom je i lekarski tim dao zeleno svetlo uz napomenu da su svi u klubu šokirani brzinom Pikeovog oporavka. Pike je prethodnih dana ubeđivao i stručni štab i lekarski tim da se oseća odlično, a to je potvrdio i na poslednjem treningu pred utakmicu.

Jedan od pouzdanijih novinara Havi Migel istakao je da ako Pike dobije zeleno svetlo za  povratak, to znači da se vraća direktno u startnu postavu i da je spreman da započne meč. U prevodu, Pike i Lengle će igrati kao štoperi, a još jedna dobra vest je da se i Seržinjo Dest oporavio i da će igrait desnog beka, jer će njegova brzina biti još kako potrebna na toj strani gde će igrati i Kilijan Mbape. 


Upravo će Pike i Dest imati zadatak da zaustave Mbapea, koji će u odsustvu Di Marije i Nejmara biti najveća opasnost i glavna uzdanica Maursija Poketina. 

Tim Barselone po svemu sudeći izgledaće ovako: 

Ter-Štegen - Dest, Pike, Lengle, Alba - Buskets, De Jong, Pedri - Dembele, Mesi, Grizman.

Dovoljno za pobedu večeras od 21.00?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Tuesday, 16.02.2021
16:22

Taj navedeni sastav i jeste u ovome trenutku najjači koji može da istrči na teren, a da li će istrčati i šta će napraviti to zavisi od Kumana i PSG-a. Kompletna zadnja linija Barse su kandidati za autogol večeras, a ako vezni red očekivano ne bude mogao da prenese loptu na polovinu PSG-a bez pomoći Messija, napad Barse će vrlo teško dolaziti do šansi, a kamoli gola. Sa druge strane bilo kakva pobeda Barse baš ništa ne znači u pogledu krajnjeg ishoda, pa makar bila identična onoj protiv Alavesa, jer kao što znamo Barsa bez ikakvih problema može da izgubi na Parku Prinčeva sa 4:0 ili 6:1, dok bi poraz pa ček i remi skoro sigurno značio kraj učešća Barse u ovogodišnjoj LŠ. Ipak ne mislim da je ovaj dvomeč preterano bitan za obe ekipe jer će Barsa teško proći dalje od četvrfinala, PSG od polufinala, što ni za jedne ni za druge nije neki uspeh. Možda finansijski motiv u ovoj situaciji bude značajni od sportskog motiva?