Triler u Merilendu - Strašni Bejl, horor povreda za Realovog majstora, Jović zamenjen posle samo 18 minuta!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 24.07.2019.
08:20
Izvor: Sportske.net

Baš svašta se izdešavalo u duelu Arsenala i Reala, pobeda Madriđana na penale, ali i gorko saznanje za Zidana posle meča.

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Spektakl u Merilendu, na kraju 2:2, pobeda Reala na penale.

Videli smo dva crvena, Naćo je već posle desetak minuta nakon što je sa gol linije izbacio loptu isključe. Arsenal je poveo golovima Lakazeta i Obamejanga, ali smo u nastavku videli mnogo bolji Real.

Brojčana ravnoteža je uspostavljena nakon isključenja Sokratisa, dobio je par žutih kartona u samom finišu prvog dela.

U nastavku, bolji Real, ulazak Bejla je promenio dosta toga, upravo je Velšanin nakon akcije Asensija i Iska smanjio rezultat. Nije se baš ni radovao, Real je potpuno potisnuo Arsenal, nije bilo čudno kada je Marko Asensio završio akciju Bejla i Marsela za 2:2.

Loša vest je što se Španac posle toga povredio, završio je na nosilima, priča se, mada nema potvrde, da je pokidao ligamente kolena što je svakako veliki udarac za Real, i sigurno će usloviti promenu transfer planova, moguće je da Rodrigez ili Bejl ostanu.

Inače, Bejl je promašio penal u seriji (spasao je svoj tim tokom drugog dela izbacivši loptu sa gol linije) koja je odlučila pobednika, ali sa druge strane Naćo Monreal i Robi Barton nisu bili precizni, pa je Real slavio.

Luka Jović je počeo meč i odigrao samo 18 minuta, zamenio ga je Varan, jer je Zidanu bio potreban štoper nakon isključenja Naća.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 24.07.2019
13:51

Strasan su tandem Auba i Laka,plus se druze.Kad bi ih ispratila krstena odbrana i mogli bi necemu da se nadamo.Mora se stoper dovesti a ne cekati Saliba dogodine.

avatar
Badr Hari
Wednesday, 24.07.2019
13:46

Onako usput između dva golf meča pokaže da može biti najbolji u ovom timu Reala, ali najveći od svih velikih trenera, magični ZiZu, je rekao da je on beskorisan i da što pre ode biće bolje za Real... a mi mu verujemo. :D

avatar
johny_Juve
Wednesday, 24.07.2019
12:22

U 100€ sl naslov "BEJL IPAK OSTAJE?!"

avatar
Paul Kersey
Wednesday, 24.07.2019
12:21

Sreća pa Asensio nije došao u Lfc pa se povredio kod nas.

avatar
Tata Messi
Wednesday, 24.07.2019
09:38

Unistice Jovica kao sto su i Rodrigeza i ostale.

avatar
Desetar
Wednesday, 24.07.2019
08:41