Venger bio blizu napadača iz snova, ali usledilo je 'NE' - Da li bi on doneo trofeje u London?

Autor: Stefan Matić
subota 18.04.2020.
18:46
Izvor: Sportske.net

Još jedan u nizu 'šta bi bilo kad bi bilo' u režiji francuskog stručnjaka.

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

"Profesor" je imao itekako uspešan period u vođenju "tobdžija".

Postojao je period kada se Arsenal borio za titule iz godine u godinu formirajući jedno od najvećih sportskih rivalstva sa Mančester Junajtedom. Dvojac već odavno ne pripada šampionskom kremu PL, post "tobdžija" je još duži.

Za francuskog stručnjaka se vezuju brojni neuspeli transfer pokušaju, u svom notesu je imao zvezde poput Ibrahimovića, Mesija i Ronalda, ali uvek je "viša sila" sprečavala njihov dolazak u London.

Takav je slučaj bio i sa Džejmijem Vardijem.

U leto 2016. godine, ovekovečen titulom iz minule sezone sa Lesterom stigao je na "Emirejts" sa devojkom oko pregovora a onda preokret.

Dzejmi Vardi

"Posao sa Lesterom je već bio dogovoren, postojao je i načelni dogovor sa samim igračem. Došao je da nas poseti sa svojom ženom Rebekom, seo je na kauč pred Arsenom ... i otišao"

"Na putu ka Lesteru zvao me je i rekao da će želi da preko noći da razmisli. U tom trenutku znate da su to loše vesti", izjavio je Dik Lo, koji je bio glavni transfer-operativac Arsenala u periodu 2005-2018 godine.

Umesto Vardija u redove "tobdžija" dolazi Lukas Perez za sumu od 20 miliona evra koji postiže svega jedan gol na 11 utakmica Premijer lige.

Možda je Vardi bio taj potencijalni motor koji bi "uzdrmao" "tobdžije" i ponovo doneo glad za trofejima.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke