Venger i Žiru najbolji u martu!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 03.04.2015.
10:48
Izvor: Sportske.net

Arsenal je u neverovatnoj seriji u Premijer ligi, postoji čak i mogućnost da se uključe u borbu za titulu, a sasvim zasluženo iz njihovog tabora dolaze osvajači martovskih nagrada.

Beta/AP Photo/Lionel Cironneau
Beta/AP Photo/Lionel Cironneau

Povezane vesti

U Premijer ligi u martu mesecu najbolji su bili Arsen Venger i Olivije Žiru, sasvim zasluženo prema mišljenju većine navijača u ovom takmičenju.

Logično je bilo da neko iz Arsenala dobije ove nagrade pošto je ekipa bila neverovatna u ovom mesecu zabeleživši sve četiri pobede.

Olivije Žiru je pogodio mrežu protivnika čak pet puta u ova četiri kola pa je sada Arsenal na samo 1 bod zaostatka u odnosu na Mančester Siti koji se nalazi na drugoj poziciji.

Francuz u napadu Arsenala je tako zaustavio Harija Kejna da tri puta uzastopno osvoji ovu nagradu. Inače, napadač Totenhema je imao priliku da sada uđe u istoriju Premijer lige pošto nikome to do sada nije pošlo za rukom, ali ga je napadač Arsenala sprečio u tome.

Zanimljivo da je i Kejn postigao pet golova u ovom periodu, s tim što je Žiru bio strelac na svakoj od prethodne četiri utakmice, dok Kejn nije pogodio na dva meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke