Vratio se Kejn, Totenhem proradio i konačno pobedio!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 07.02.2021.
14:52
Izvor: Sportske.net

Pobeda nakon tri vezana poraza.

EPA-EFE/Matt Dunham
EPA-EFE/Matt Dunham

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhema pobedili su na svom stadionu ekipu VBA rezultatom 2:0 (0:0) u 23. kolu Premijer lige.

Glavni akter meča bio je povratnik Hari Kejn, koji se oporavio pre vremena od povrede članka i vratio se u startnu postavu.

Kejn je u prvom poluvremenu pogodio prečku, imao je još dve odlične prilike, ali ga je zaustavio golman Džonston.

U drugom poluvremenu, Totenhem je zaigrao još bolje, dodao je gas i u razmaku od četiri minuta postigao je dva gola.

U 54. minutu, Hejbjerg je pravovremeno proigrao Kejna, koji se odlično otvorio, primio i poslao loptu u drugi ugao za 1:0.

Samo četiri minuta kasnije, Kejn je otvorio kontru proigravši Lukasa Muru, koji je u nastavku nanizao nekoliko igrača i u pravom trenutku spojio Sona kome nije  bilo teško da pogodi za 2:0.

Žoze Murinjo je potom u svom stilu zatvorio utakmicu, uveo je Bergvajna i Doertija umesto Orijea i Lamele. Istina, VBA je  postigao dva gola preko Diagnea, ali su oba opravdano poništena zbog ofsajda.

Treba istaći i to da je Murinjo ponovo čitav meč na klupi ostavio Gereta Bejla, koji se zagrevao još od prvog poluvremena, baš kao i na prošlom meču sa Čelsijem.

Totenhem je tako posle poraza od Liverpula, Brajtona i Čelsija, konačno proradio povratkom Harija  Kejna i sustigao "plavce" na sedmoj poziciji sa 36  bodova. VBA je ostao na pretposlednjem mestu sa samo 12 bodova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke