Vreme ističe - Hoće li Hrvati opet promeniti selektora?

Autor: Darko Mitrović
subota 11.11.2017.
23:55
Izvor: Sportske.net, jutarnji.hr

Njegovim dolaskom igra reprezentacije Hrvatske je ekspresno unapređena, sada su na pragu plasmana na Mundijal, ali još uvek nije potpuno izvesno ko će ih voditi u Rusiji, ukoliko overe plasman u baražu.

Beta/Niall Carson/PA via AP
Beta/Niall Carson/PA via AP

Povezane vesti

Dolazak Zlatka Dalića umesto Ante Čačića par dana pred meč poslednjeg kola grupne faze kvalifikacija protiv Ukrajine mnoge je iznenadio, bilo je mnogo sumnji u njegove mogućnosti, ali je Dalić pokazao da je njegov izbor bio pun pogodak.

Posle ubedljivog trijumfa Hrvatske nad Grčkom u prvbom meču baraža (4:1) publika na Maksimiru je skandirala njegovo ime, ali tek posle revanš meča biće jasno da li će Dalić i ostati na ovoj funkciji.

Na tu temu je pred ovu utakmicu, između ostalog, govorio i u intervjuu za ''Sportske novosti''. Utisak je, u HNS-u moraće da požure sa konačnom odlukom.

''Ako prođemo Grke i plasiramo se na Svetsko prvenstvo u Rusiji, onda je logično da mi HNS već u avionu na povratku ponudi novi ugovor! Kako ne bih zakasnio na taj avion...

Ja svoje stavove ne menjam! Nisam takav čovek. Samo balansiram jer ne želim probleme. Ne trebam napraviti sve danas, ali svoj stav nikad neću promeniti. Možda sam već dosadan, ali kažem da ne zavisim baš ni o kome, ako ne bude onako kako ja želim, onda ću kazati - hvala lepo!

Hrvatski narod je sve video, a ja znam da mogu. Ne, ne želim ništa prejudicirati, dao Bog da mi prođemo Grčku. To je sad najvažnije, samo smo na to koncentrisani'', istakao je Dalić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Sunday, 12.11.2017
14:26

Pa da je Živa uzeo da ih trenira poslije Cacica, poletili bi, jer je bilo evidentno da Cacica nece vise ni igraci, ni navijaci, ni sportska javnost tamo kod njih. Ovom sto skandiraju ime se isto pise za neko vrijeme, jer koliko mi imali nerealna ocekivanja od nasih reprezentativaca, oni imaju od svojih trostruko vise.