"Vučica" jasna, Džeko nije više lider!

Autor: Stefan Matić
sreda 03.02.2021.
23:25
Izvor: Sportske.net

Potez koji će samo ubrzati izvesni rastanak.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Izgleda da je Fonseka pobednik u rimskom "građanskom ratu". 

Edinu Džeku je posle mesta startera oduzeta i kapitenska traka. Ovu odluku je danas potvrdio i Tijago Pinto, generalni menadžer tima sa "Olimpika". 

"Ne želim da tražimo kako da pobegnemo od ovoga. Važno je razumeti da u klubu dinamika odnosa u klubu jeste slična odnosima u porodici. A veza porodice postaje sve jača kada se problemi rešavaju. Edin je snažan fudbaler, odličan profesionalac sa velikim iskustvom i ličnošću- Fonseka je lider projekta, uradio je sjajan posao i on je pravi čovek za građenje budućnosti kluba"

"Tokom poslednjih dana imali smo zajedničke sastanke kako bi osnažili uzajamno poverenje. Iz toga smo izašli srećniji i samopouzdaniji, sada se moramo koncentrisati na zajedničko dobro koje je mnogo važnije od interesa individualaca. Uveren sam da klub mora imati pravila, trenutno Edin nije kapiten, ali radimo zajedno za klub i Džeko je u prvim redovima", izjavio je jedan od čelnika Rome. 

Ovo deluje na skori rastanak Džeka i "Olimpika". U klubu je od jula 2016. godine, ove sezone je na 20 utakmica postigao osam golova. Povratak u Siti nije moguć, ali za napadača vlada interesovanje iz Londona u vidu Vest Hema. Ipak svaka promena će morati da sačeka leto pošto je zimski prelazni rok završen. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke