Za Milan stigla najgora vest, Zvonimir Boban!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 30.12.2020.
12:27
Izvor: Sportske.net

Hrvat dobio bivši klub na sudu...

EPA-EFE/MATTEO CORNER
EPA-EFE/MATTEO CORNER

Povezane vesti

Zvonimir Boban je legenda Milana i to mu niko ne može oduzeti. Deceniju je igrao za klub, a pre par godina prihvatio rolu direktora.

Bez obzira na to što u Milanu to neće priznati, zasluga za stvaranje tima koji je lider na tabeli pripada i njemu jer je insistirao na povratku Ibrahimovića, dolasku Tea Ernandeza i još nekih igrača, čemu se deo kluba protivio.

Ono što je izazvalo sukob je odluka, tačnije oklevanje Milana da angažuje Ragnika. U jednom razgovoru za "Gazetu" je okrivio prvog čoveka Gazidisa za probleme u funkcionisanju kluba i mešanje u sportske stvari.

Bivši predsednik Arsenala je podržan vlasnicima, investicionim fondom Eliotom, otpustio direktora koji je tužio "Rosonere".

Stigla je prvostepena presuda, na sudu u Milanu Boban je dobio spor i Milan će morati da ga obešteti za otkaz, suma je blizu 5.4 miliona evra.

baner

Ovo je veliki udarac za klub koji ima finansijskih problema, kako pišu mediji oni će naravno uložiti žalbu, videćemo kako će se sve završiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 30.12.2020
21:19

https://youtu.be/lQNttI3HEWc Ovo sam hteo, izbrisite ono.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 30.12.2020
20:45

https://www.youtube.com/watch?v=reT7YtMO6VY

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 30.12.2020
15:47

Zasto u klubu to ne bi hteli da priznaju? Jedino vlasnik kluba i gazidis ne bi, svi ostali bi jer jeste tako i to je jedna nepobitna cinjenica. Drugo, nije razlog bilo oklevanje nego uopste razmisljanje o tome, Boban je u prvom redu bio protiv Rangnika, a onda i protiv toga da ne bude obavesten pa i konsultovan. Milan nema nikakvih problema finansijske prirode, smesno. Ne znam da li vi stvarno to mislite ili samo provocirate, nebitan je razlog dokle god ne pisete ispravno. Inace, cak je i Leao kaznjen da sad mora da plati Sportingu iako je verovatno mislio da je miran i da se taj sudski spor ne tice njega, i to ce biti veoma zanimljivo da se vidi kako ce se okoncati...