Zenit ostao u trci za Ligu šampiona, ali će opet biti kritika na Banetov račun

Autor: Boban Filipović
subota 13.05.2017.
18:31
Izvor: Sportske.net

Kapiten reprezentacije Srbije dao autogol i verovatno će ponovo biti na meti kritika, iako je Zenit rutinski slavio na gostovanju u Samari.

Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic
Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic

Povezane vesti

Šampionska trka u ruskoj Premijer ligi je okončana na Đurđevdan, moskovski Spartak je tada obezbedio titulu, a u poslednja dva kola za drugo mesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, bore se CSKA i Zenit.

'Armejci' su u boljoj poziciji jer imaju bod više na dva kola pre kraja sezone.

Oni su juče na svom bunjištu na krilima dvostrukog strelca Šalova slavili sa ubedljivih 3:0 protiv Arsenala iz Tule, Zoran "Bambi" Tošić je odigaro poslednjih 15-ak minuta kada je sve bilo gotovo.

Zenit se nakon teškog kiksa u prošlom kolu, kada je poražen od Tereka iz Groznog na svom terenu, danas vratio na pobednički kolosek pošto je kao gost savladao Krila Sovjetov.

Rezultat je bio 1:3.

Artem Dzuba je bio junak pobede, načeo je rivala već u prvom minutu, u osmom postigao svoj drugi gol, a u finišu prvog poluvremena asistirao Garsiji za Zenitov treći. Branislav Ivanović je posle desetak minuta igre u prvom poluvremenu postigao autogol i postavio konačan rezultat.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Srđan Mijailović je odigrao prvo poluvreme za Krila Sovjetov, Milan Rodić je ceo meč presedeo na klupi za rezerve.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke