Zidan pred Liverpul, jedna stvar je sasvim jasna

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 05.04.2021.
16:55
Izvor: Beta

Real očekuje "repriza finala LŠ iz 2018."

EPA-EFE/Lavandeira Jr
EPA-EFE/Lavandeira Jr

Povezane vesti


Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je pred meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Liverpul da je svaka sledeća utakmica za njegov tim najvažnija u sezoni.

"To je nokaut faza, finale, koje će se igrati 180 minuta ili više. Znamo šta sledi, ali koncentrisani smo samo na sutrašnju utakmicu. To je najvažnija utakmica u sezoni, jer je sledeća koju imamo", rekao je Zidan, preneo je sajt takmičenja.

Zidan je dodao i da ne razmišlja o prošlosti i finalu Lige šampiona iz 2018. godine, kada je Real sa 3:1 u Kijevu savladao ekipu Liverpula.

"Liverpul je zaista kompletan tim. Njihove sve linije su dobre i generalno su dobra ekipa. Igraju dobro kao tim. Obe ekipe imaju problem sa igračima koji nedostaju, ali to se uvek događa u fudbalu, a snaga dolazi iz tima", naveo je on.

Prva četvrtfinalna utakmica Lige šampiona između Reala i Liverpula igra se u utorak u Madridu na stadionu "Alfredo di Stefano" od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Monday, 05.04.2021
19:04

Tako je, jedna stvar je sasvim jasna, a to je da će prvu utakmicu suditi Felix Brych i da sasvim očekivano imamo pljačku u najavi. Ono što još nije jasno je da li će Čakir, Kassai, Rocchi, Kujpers, Oliver, Klatenburg, Taylor, Stieler ili neko deveti suditi revanš, ali će i to biti jasno nakon utorka kada se bude videlo kako je Felix Brych odradio svoj posao.